ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Με 22 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδρίαζει την Τετάρτη 13 Απριλίου το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 7:00 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη. Σημαντικότερα θέματα από αυτά είναι η Έγκριση Προσωρινών Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων για την υλοποίηση του έργου «Βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη του Δήμου Αμυνταίου, η Έγκριση Προσωρινών Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων για την υλοποίηση του έργου «Ανάδειξη και διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων οικισμών Δήμου Αμυνταίου και η Έγκριση συμπληρωματικής κατανομής 41.050,00€, για κάλυψη δαπανών θέρμανσης των σχολείων.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Τροποποίηση της αριθ. 18/2022 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου. - Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Μπερμπερίδης Π.

2. Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος 2022. - Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Μπερμπερίδης Π.

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού σύμφωνα με την αριθ. 64/2022 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής. - Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Μπερμπερίδης Π.

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού σύμφωνα με την αριθ. 82/2022 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής. - Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Μπερμπερίδης Π.

5. Έγκριση της υλοποίησης του προϋπολογισμού Α' Τριμήνου οικονομικού έτους 2022, σύμφωνα με την αριθ. 83/2022 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής. - Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Μπερμπερίδης Π.

6. Έγκριση διενέργειας της προμήθειας με τίτλο “Προμήθεια υγρών καυσίμων για τις ανάγκες του Δήμου Αμυνταίου και των Νομικών του Προσώπων, περιόδου 2022 – 2023”, προϋπολογισμού 574.010,26€.- Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Μπερμπερίδης Π.

7. Συζήτηση και λήψη απόφασης στο πλαίσιο καθορισμού χρήσης γης σε έκταση στη θέση «ΓΥΜΝΟ» των Δήμων Φλώρινας και Αμυνταίου. - Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Μπερμπερίδης Π.

8. Ορισμός επιτροπής εκτίμησης καταμέτρησης, σε συνέχεια της αριθ. 17/2006 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου. - Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Μπερμπερίδης Π.

9. Έγκριση επιχορήγησης συλλόγων, σύμφωνα με το αρ. 58 παρ.vi του ν. 4795/2021. - Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Μπερμπερίδης Π.

10. Ορισμός Εκπροσώπων WINBANK TτΕ. - Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Μπερμπερίδης Π.

11. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί διακοπής κυκλοφορίας στη διαδημοτική οδό Νυμφαίου – Υδρούσας. - Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Μπερμπερίδης Π.

12. Συγκρότηση Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων στον Δήμο Αμυνταίου. - Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. Μπάντης Ι.

13. Έγκριση Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων σε τμήμα της πόλης του Αμυνταίου- Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. Μπάντης Ι.

14. Έγκριση Προσωρινών Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων για την υλοποίηση του έργου «Βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη του Δήμου Αμυνταίου. - Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. Μπάντης Ι.

15. Έγκριση Προσωρινών Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων για την υλοποίηση του έργου «Ανάδειξη και διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων οικισμών Δήμου Αμυνταίου. - Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. Μπάντης Ι.

16. Έγκριση Προσωρινών Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων για την υλοποίηση του έργου «Ανάπλαση παραλιακής Δημοτικής οδού Αγίου Παντελεήμονα Δήμου Αμυνταίου». - Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. Μπάντης Ι.

17. Έγκριση έκτακτης επιχορήγησης ποσού 4.000,00€, από τον Δήμο Αμυνταίου στην Ενιαία σχολική επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης για συντηρήσεις – επισκευές σχολικών κτιρίων. - Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. Μπάντης Ι.

18. Έγκριση Α΄ κατανομής ποσού 82.100,00€ για κάλυψη λειτουργικών δαπανών σχολικών μονάδων, έτους 2022. - Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. Μπάντης Ι.

19. Έγκριση συμπληρωματικής κατανομής 41.050,00€, για κάλυψη δαπανών θέρμανσης των σχολείων. - Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. Μπάντης Ι.

20. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παραχώρηση προς χρήση του γηπέδου της Κοινότητας Πελαργού. - Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. Μπάντης Ι.

21. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παραχώρηση αίθουσας του Κοινοτικού Καταστήματος Πελαργού στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πελαργού. - Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. Μπάντης Ι.

22. Ορισμός επιτροπής Προσωρινής & Οριστικής Παραλαβής για το έργο «Μετατοπίσεις δικτύων αποχέτευσης ακαθάρτων Τ.Κ. Κέλλης». - Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. Μπάντης Ι.



Ο Πρόεδρος Δ.Σ.





Ιορδάνης Ζ. Μπάντης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)