ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΦΗΝΩΝ/ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ/ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ "ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΜΑΚΗ ΡΟΜΠΗ" ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Το Πανελλήνιο κύπελλο Εφήβων/Νεανίδων και Παμπαίδων/Παγκορασίδων «Εις μνήμην Μάκη Ρόμπη» διοργανώνει η Γ.Ε.Φλώρινας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 15/16 Οκτωβρίου. Πάνω από 200 αθλητές, προπονητές και γονείς θα επισκεφθούν την πόλη μας, καθώς οι συμμετοχές των αθλητών δείχνουν ότι θα ξεπεράσουν τις 160

Ευκαιρία για όποιον επιθυμεί να γνωρίσει το άθλημα και να στηρίξει τις προσπάθειες των αθλητών, σας περιμένουμε στο ΔΑΚ Φλώρινας Σάββατο και Κυριακή από τις 09:00 το πρωί.

Την ίδια στιγμή στην Αθήνα, οι αθλητές μας: Γούσης Χρήστος και Στρέζου Ναταλία θα μας εκπροσωπήσουν στο Πανελλήνιο Κύπελλο Παμπαίδων/Παγκορασίδων στην Σπάθη και την Κυριακή η Ταρενίδου Αφροδίτη στο Πανελλήνιο Κύπελλο Νέων-Ανδρών/Νέων-Γυναικών στο Ξίφος Μονομαχίας. Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές μας καλή επιτυχία!

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στις μεγάλες επιτυχίες των προπονητών μας Γεροσίδερη Στάθη και Δούδο Δημήτρη στην διαιτησία στο εξωτερικό.

Στο Zadar της Κροατίας αυτή την ώρα διεξάγεται το Παγκόσμιο πρωτάθλημα βετεράνων και ο Στάθης έχει διαιτητεύσει ήδη σε δύο μεγάλους τελικούς, επιβεβαιώνοντας έτσι την φήμη ενός από τους καλύτερους διαιτητές στον κόσμο στο Ξίφος Μονομαχίας

Στην Βουδαπέστη της Ουγγαρίας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο Δημήτρης διαιτήτευσε με μεγάλη επιτυχία στους δύο από τους τέσσερις μεγάλους τελικούς (Ομαδικά εφήβων και ατομικά νεανίδων) του Ευρωπαϊκού κυπέλλου Εφήβων/Νεανίδων στο Ξίφος μονομαχίας, προσθέτοντας άλλη μια άριστη βαθμολογία στον κατάλογο του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)