ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών EFAC διοργανώνει το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου έως την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 15:30-21:00, στην Αίθουσα των Γραφείων του (Ημιώροφος Διοικητηρίου). Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο ή ενδιαφερόμενη ανεξαρτήτως ειδικών προσόντων και παρέχει Ευρωπαϊκό Δίπλωμα EFAC (European First Aid Certificate), τριετούς ισχύος.

Οι εκπαιδεύσεις θα διεξαχθούν με τήρηση των απαραίτητων μέτρων για την πρόληψη μετάδοσης της Covid19. O μέγιστος αριθμός των συμμετεχόντων/ουσών θα είναι 12 άτομα, τα οποία θα επιλεγούν κατά προτεραιότητα με κριτήριο τον χρόνο υποβολής της δήλωσης συμμετοχής τους. Όσες/οι δεν προλάβουν να ενταχθούν σε αυτή την πρώτη δεκάδα, θα ενημερωθούν για επόμενο όμοιο πρόγραμμα μέσα στον Δεκέμβριο.

Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται στη φόρμα που βρίσκεται στη διεύθυνση https://forms.gle/J6em5VdZtc14bkxS9, έως την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου. Κατόπιν θα ειδοποιηθούν τα άτομα που θα έχουν επιλεγεί, με μήνυμα στις ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις.

Θα ακολουθήσει προγραμματισμός και επόμενων παρόμοιων εκπαιδεύσεων, για τις οποίες θα εκδίδονται κάθε φορά οι αντίστοιχες ανακοινώσεις.

Περαιτέρω πληροφορίες για το κόστος και τις προϋποθέσεις παρακολούθησης παρέχονται στην προαναφερόμενη φόρμα δήλωσης συμμετοχής, αλλά και στο τηλέφωνο 2385350596 (Γραφείο ΕΕΣ Φλώρινας).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)