1ο ΒΡΑΒΕΙΟ "ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΚΑΡΑΒΑ" ΣΤΟ 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το 1ο Βραβείο «Ζαχαρούλας Καραβά» για το καλύτερο Πρόγραμμα Σχολικών Δραστηριοτήτων στον 67ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς τον Δεκέμβριο του 2022 έλαβε το 6ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας και η  Όλγα Μούσιου Μυλωνά, Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, η οποία κατά το σχολικό έτος 2021-2022 υπηρετούσε ως εκπαιδευτικός στο σχολείο που διοργάνωσε το πρόγραμμα «ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΠΛΟΙΟΥ – Adopt a Ship» της Project Connect.
Το Δ.Σ. συγχαίρει την κα. Μούσιου και τους μαθητές και τις μαθήτριες του περσινού τμήματος Στ2’ του Σχολείου, οι οποίοι/ες συμμετείχαν με επιτυχία στο Πρόγραμμα. "Τα παιδιά «υιοθέτησαν» ένα εμπορικό πλοίο, τον «Αγωνιστή» της Aegean Bulk και έστειλαν επιστολές στον πλοίαρχο και ζωγραφιές καραβιών, όπως και έλαβαν από αυτόν επιστολές και βίντεο, κι έτσι γνώρισαν τα επαγγέλματα της ναυτιλίας. Μέσα από αυτό το Πρόγραμμα γνώρισαν τον Capt. Δημήτριο Ματθαίου, CEO στην Arcadia Shipmanagement Co Ltd. & Aegean Bulk Co Inc., ο οποίος υποστήριξε θερμά την τάξη και έκανε το μεγάλο δώρο της εκδρομής του Τμήματος στην Αθήνα. Για το πρόγραμμα αυτό έλαβαν βεβαιώσεις και αναμνηστικά συμμετοχής όλοι/ες οι μαθητές/τριες" επισημαίνουν ακόμα υπογραμμίζοντας πως "συνολικά, και στη διάρκεια του σχολικού έτους, υλοποιήθηκαν πολλές διαθεματικές δράσεις στη διάρκεια των μαθημάτων της τάξης (Γλώσσα, Ιστορία, Εικαστικά, Μουσική), οι οποίες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία". 
Το σχέδιο δράσης του βραβευμένου Προγράμματος, που διήρκεσε 6 μήνες, βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Σχολείου και στο you tube: 


Σημειώνουν τέλος "συγχαίρουμε και τους εκπαιδευτικούς της τάξης, κ. Μιχάλη Ρωμανίδη και κ. Κλήμη Σολομωνίδη, για την υποστήριξη και προτροπή των μαθητών/τριών της να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες που εξελίσσουν τις ικανότητες και τις δεξιότητές τους. Συμμετέχοντας κι εγώ προσωπικά στο Πρόγραμμα διαπίστωσα τα οφέλη από την εφαρμογή του και εκφράζω την ικανοποίησή μου που το 6ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας «Ίων Δραγούμης» έλαβε για 2η φορά το 1ο Βραβείο της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς.
Ευχόμαστε η συμμετοχή αυτή να έχει και συνέχεια στην επιτυχή εφαρμογή της προς όφελος των παιδιών! Καλή χρονιά με υγεία, αισιοδοξία και δημιουργία σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς!".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)