ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ "AVATAR: THE WAY OF WATER" ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με την περιπέτεια φαντασίας "AVATAR: THE WAY OF WATER" που μ βρίσκεται ανάμεσα στις 10 πιο επιτυχημένες εμπορικά ταινίες όλων των εποχών, συνεχίζονται οι προβολές ταινιών από την Κινηματογραφική Λέσχη Φλώρινας. Η προβολή της ταινίας θα γίνεται από Σάββατο έως Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 5 και στις 9 το βράδυ και την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου έως την Τρίτη 18 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ με γενική είσοδο 6 ευρώ.

 

AVATAR: THE WAY OF WATER
ΣΑΒΒΑΤΟ 14/1: 17.00 & 21.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 15/1: 17.00 & 21.00
ΔΕΥΤΕΡΑ 16/1: 21.00
ΤΡΙΤΗ 17/1: 21.00
ΤΕΤΑΡΤΗ 18/1: 21.00
Γενική είσοδος 6 ευρώ
Σκηνοθεσία: James Cameron
Σενάριο: James Cameron
Ηθοποιοί: Jemaine Clement, Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Giovanni Ribisi, CCH Pounder, Joel David Moore, Kate Winslet, Oona Chaplin, Edie Falco, Chloe Coleman, Jack Champion, Bailey Bass, Cliff Curtis, Michelle Yeoh
Διάρκεια: 190 λεπτά
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Μια δεκαετία σχεδόν μετά από τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, η νέα ταινία «Avatar: The Way of Water» ξεκινά να μας αφηγείται την ιστορία της οικογένειας Sully (του Jake, της Neytiri και των παιδιών τους), τα προβλήματά τους, τους αγώνες που κάνουν να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που βιώνουν. Ο Jake Sully (Sam Worthington) και η Neytiri (Zoe Saldana) κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν την οικογένειά τους ενωμένη. Όταν αναγκάζονται να εγκαταλείψουν το σπίτι τους, ταξιδεύουν μέχρι τα πέρατα του πλανήτη Πανδώρα για να βρουν καταφύγιο στα μέρη της φυλής των Metkayina, που ζει αρμονικά με τον ωκεανό. Εκεί, η οικογένεια των Sully πρέπει να εξοικειωθεί με τον επικίνδυνο ωκεανό και να κερδίσει την αποδοχή της νέας κοινότητας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)