ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΣΑΡΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Με 2 χρυσά, 1 αργυρό και 2 χάλκινα μετάλλια επιστρέφουν οι Αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Φλώρινας ΣΑΡΙΣΕΣ από το Ανοιχτό Πρωτάθλημα της Πάτρας. Οι αγώνες διεξήχθησαν στην Αχαϊκή πρωτεύουσα το Σαββατοκύριακο 14-15/1/2023. Πήραν μέρος 173 παιδιά από 41 συλλόγους της χώρας. Οι Σάρισες συμμετείχαν με 16 παιδιά. Από αυτά τα 13 βρέθηκαν στην 8άδα της κατηγορίας τους, γεγονός που είναι ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Δέσποινα Άμπα στην κατηγορία των Νεανίδων και η Παρασκευή Σπανού στις Παγκορασίδες. Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Κων/νος Ισαακίδης στους Παμπαίδες. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν η Ειρήνη Χρυσοστομίδου στις Κορασίδες και ο Μάριος Σερίδης στους Μίνι-Παμπαίδες. Μια ανάσα από τα μετάλλια στην 4η θέση βρέθηκαν η Γεωργία Σπανού, ο Βαγγέλης Χρυσοστομίδης και η Παναγιώτα Τσέκαρη.

Γενικά όλα τα παιδιά αγωνίστηκαν με πάθος και ο προπονητής τους Μαρκ Πινκ δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την επίδοσή τους. Απευθύνουμε πολλά συγχαρητήρια στους νικητές και σε όλα τα παιδιά για την μεγάλη τους εμφάνιση.

Αναλυτικά οι θέσεις των παιδιών μας είναι:

ΕΦΗΒΟΙ (Κ19): Κων/νος Σωτηρίου (6ος), Σωτήρης Μούσιας (13ος), Ζαχαρίας Ελσάμι (16ος)
ΝΕΑΝΙΔΕΣ (Κ19): Δέσποινα Άμπα (1η), Αλεξία Μάλο (5η)
ΠΑΙΔΕΣ (Κ15): Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής (8ος), Αναστάσης Σερίδης (19ος)
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (Κ15): Ειρήνη Χρυσοστομίδου (3η), Γεωργία Σπανού (4η), Νεστορία Χρυσοστομίδου (6η
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (Κ13): Κων/νος Ισαακίδης (2ος)
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (Κ13): Παρασκευή Σπανού (1η)

ΜΙΝΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (Κ11): Μάριος Σερίδης (3ος), Βαγγέλης Χρυσοστομίδης (4ος), Βασίλης Χρυσοστομίδης (8ος)

ΜΙΝΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (Κ11): Παναγιώτα Τσέκαρη (4η)




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)