ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Τους εφτά νέους Αντιδημάρχους για τον Δήμο Φλώρινας όρισε ο Δήμαρχος  Βασίλειος Γιαννάκης, με θητεία από την 13η Ιανουαρίου 2023 έως και την 31η Δεκεμβρίου 2023.

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι είναι η Χαρούλα Βοζινίδου ως έμμισθη Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, ο Βασίλειος Χατζητιμοθέου, ως άμισθος Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης, ο Ευάγγελος Μητσκόπουλος ως έμμισθος Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Κ.Ε.Π. , της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής & της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας, ο ΠΠαναγιώτης Τσακμάκης  ως έμμισθος Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, ο Λάζαρος Αντωνιάδης  ως έμμισθος Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος, η Σοφία Φουδούλη – Τζώτζη  ως έμμισθη Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας – Πολιτισμού και Τουρισμού και ο Νικόλαος Γρηγοριάδης ως άμισθος Αντιδήμαρχος  της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)