Γ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ "ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΚΑΙ ΟΡΧΗΣΤΡΩΝ

Η ενίσχυση του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου για τη συμμετοχή του στο διεθνές φεστιβάλ χορωδιών και ορχηστρών που θα διεξαχθεί στη Ρώμη, την πρωτεύουσα της Ιταλίας, ήταν το κυριότερο θέμα της συνάντησης του Βουλευτή Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Αντωνιάδη με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κώστα Τασούλα.
Όπως αναφέρει ο κ. Αντωνιάδης "τόνισα στον Πρόεδρο της Βουλής ότι είναι το μοναδικό σχολείο από την Ελλάδα που θα συμμετάσχει στο συγκεκριμένο διεθνές φεστιβάλ και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, επιβάλλεται η Βουλή των Ελλήνων να στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης αφού πρόκειται ουσιαστικά για εκπροσώπηση της χώρας μας στο εξωτερικό.
Ο κ. Τασούλας, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της συμμετοχής του μουσικού Σχολείου Αμυνταίου στο διεθνές μουσικό φεστιβάλ της Ρώμης, δεσμεύτηκε να ενισχύσει το όλο εγχείρημα με ένα σημαντικό ποσό ύψους 10.000€ ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες".

Ο βουλευτής ευχαρίστησε τον κ. Πρόεδρο για αυτή του την κίνηση με την οποία επιβεβαιώνει ότι η Βουλή των Ελλήνων πάντα στα μεγάλα και σημαντικά βρίσκεται συνοδοιπόρος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)