ΣΥΛΛΗΨΗ 22ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΟΥ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Για καλλιέργεια δενδρυλλίου κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών συνελήφθη 22χρονος ημεδαπός στη Φλώρινα . Ο 22χρονος είχε εγκαταστήσει εντός της οικίας του πλήρως διαμορφωμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης.
Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από τους  αστυνομικούς στον 22χρονο, όπου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του ανωτέρω στην Φλώρινα, διαπιστώθηκε ότι είχε εγκαταστήσει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, σύστημα δημιουργίας κατάλληλων περιβαλλοντολογικών συνθηκών (υγρασίας - φωτισμού - θερμότητας) για την υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης.

Συνολικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
· -1- δενδρύλλιο κάνναβης, συνολικού ύψους -63- εκατοστών, το οποίο καλλιεργούσε σε γλάστρα με την μέθοδο της υδροπονικής καλλιέργειας,

· -15- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,

· -1- ζυγαριά ακριβείας,

· -4- τρίφτες κάνναβης και
· πλήρως διαμορφωμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης (λαμπτήρες φωτός, θερμότητας, ανεμιστήρα, ηλεκτρολογικός εξοπλισμός κλπ).
Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, υποβλήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)