ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΑΜΠΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η Δέσποινα Άμπα στο διπλό νέων γυναικών (Κ21) έχοντας για συμπαίκτρια την Χρυσή Φωτιάδου, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Αντρών -Γυναικών (Κ19) 2022-2023. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Δερβένι Κορινθίας και πήραν μέρος 86 αθλητές/τριες από 34 συλλόγους. Από τις Σάρισες Φλώρινας πήραν μέρος 4 κορίτσια και 3 αγόρια: Δέσποινα Άμπα, Γεωργία Σπανού, Ειρήνη Χρυσοστομίδου, Νεστορία Χρυσοστομίδου, Ζαχαρίας Ελσάμι, Κων/νος Σωτηρίου και Σωτήρης Μούσιας Στα μετάλλια έφτασε μόνο η Δέσποινα Άμπα, η οποία με συμπαίκτρια τη Χρυσή Φωτιάδου έφτασε μέχρι τον τελικό. Εκεί το Φλωρινιώτικο δίδυμο έχασε από το αντίστοιχο του Ολυμπιακού με σκορ 1-3. Έτσι, τα κορίτσια κατέκτησαν τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο. Στο ομαδικό αγώνισμα και οι δύο ομάδες μας αγοριών-κοριτσιών με 1 νίκη και 2 ήττες αποκλείστηκαν από τους ομίλους. Στο αγώνισμα του απλού ο Σωτηρίου σταμάτησε στην 32άδα, ενώ οι Μούσιας και Ελσάμι δεν τα κατάφεραν να μπουν στο κυρίως ταμπλό. Από τα κορίτσια η Άμπα σταμάτησε στην 16άδα, η Χρυσοστομίδου Ειρήνη στην 23άδα, ενώ η Χρυσοστομίδου Νεστορία και η Σπανού Γεωργία αποκλείστηκαν από τους ομίλους.
Στο αγώνισμα του διπλού είχαμε την επιτυχία του Φλωρινιώτικου διδύμου Άμπα/Φωτιάδου που βρέθηκε στην 2η θέση. Το δεύτερο δίδυμο με τις αδερφές Χρυσοστομίδου σταμάτησε στην 15άδα. Στα αγόρια Σωτηρίου και Μούσιας έφτασαν μέχρι την 16άδα ενώ ο Ελσάμι Ζαχαρίας με συμπαίκτη αθλητή από την Αθήνα αποκλείστηκε στην 23άδα.
Στο αγώνισμα του διπλού μικτού το δίδυμο Σωτηρίου /Άμπα σταμάτησε στην 16άδα, ενώ τα δίδυμα Μούσιας/Ειρήνη Χρ., Γεωργία Σπανού/Αναστασιάδης και Ελσάμι Ζαχαρίας/Νεστορία Χρ. αποκλείστηκαν στην 32άδα.

 Πολλά συγχαρητήρια στις νικήτριες και σε όλα τα παιδιά για τη μαχητικότητά τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)