ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ 5-9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Αρχές Οκτωβρίου θα γίνει η μεγάλη εμποροπανήγυρη του Αμυνταίου που αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών από όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Η έναρξη θα δοθεί την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023.
O Δήμος Αμυνταίου στο πλαίσιο της διοργάνωσης, καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν ως εκθέτες, να υποβάλλουν αίτηση – υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής, έως και την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023. Στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Αμυνταίου (www.amyntaio.gr) θα βρείτε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και την αίτηση για το δικαίωμα συμμετοχής των ενδιαφερόμενων.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο: 2386350129 και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: sxatzitrifon2018@gmail.com (Στέφανος Χατζητρύφωνος).
Οι αιτήσεις μετά των προβλεπόμενων δικαιολογητικών, θα κατατίθενται στο Δημαρχείο Αμυνταίου, στον 2ο όροφο και ηλεκτρονικά στην ίδια διεύθυνση: sxatzitrifon2018@gmail.com (Στέφανος Χατζητρύφωνος).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)