ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ξεκίνησε τις προπονητικές δραστηριότητες στα τρία τμήματα της Πρακτικής σκοποβολής, αεροβόλα όπλα και τοξοβολία η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας.
Τα τμήματα λειτουργούν ως εξής:
-ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ: Προπονήσεις κάθε Σάββατο και ώρα 16:00, ενώ ανάλογα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΣΚΟΕ θα γίνονται και Δευτέρα – Τετάρτη στο ιδιόκτητο υπαίθριο σκοπευτήριο της Λέσχης μας στην περιοχή Πεδίο Βολής Φλώρινας.
-ΑΕΡΟΒΟΛΑ ΟΠΛΑ (τουφέκι –πιστόλι) 10m: Προπονήσεις κάθε Τρίτη και Πέμπτη από την 17:00 -20:00, στο κλειστό σκοπευτήριό μας στο πρώην στρατόπεδο ΤΑΓΑΡΗ (στις εγκαταστάσεις των τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φλώρινας).
-ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ: Προπονήσεις γίνονται κάθε Τετάρτη και Παρασκευή από την 17:30- 20:00 (ανάλογα με την διάρκεια της ημέρας τροποποιείται το ωράριο) στο γήπεδο του πρώην ΤΕΙ Φλώρινας στην περιοχή Ζωολογικός Κήπος. Τους χειμερινούς μήνες οι προπονήσεις θα γίνονται σε κλειστό χώρο ο οποίος θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)