ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Ημερίδα με θέμα «Όραμα και στόχοι για μια δημιουργική χρονιά σε ένα σύγχρονο σχολείο για όλους. ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2023-2024» διοργανώνεται την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στη Φλώρινα από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας. Η ημερίδα  θα πραγματοποιηθεί από 09.00 πμ.  εώς τη 13.00 μμ. στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δήμου Φλώρινας, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο Πρόγραμμα, με προσκεκλημένο ομιλητή τον κ. Γεώργιο Ιορδανίδη, Καθηγητή Π.Τ.Δ.Ε. Φλώρινας του Π.Δ.Μ., Διευθυντή του Π.Μ.Σ. «Επιστήμες της Αγωγής: Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης - Εκπαιδευτική Ηγεσία».

Η εκδήλωση αφορά τους/τις Διευθυντές/ντριες, Υποδιευθυντές/ντριες, Προϊστάμενους/ες και Αναπληρωτές Προϊστάμενους/ες  Δημοτικών Σχολείων Νηπιαγωγείων, και Νηπιαγωγείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Φλώρινας.







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)