ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Ξεκινάνε τα μαθήματα στα χορευτικά τμήματα του Ε.Σ. "ΑΜΥΝΤΑΣ" για τη νέα χρονιά από το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στα γραφεία του συλλόγου στο ανοιχτό γήπεδο Αμυνταίου στις εργατικές κατοικίες. Οι εγγραφές όλων όσων επιθυμούν να συμμετέχουν στα τμήματα θα γίνουν την ημέρα της έναρξης των μαθημάτων. Στον Ε.Σ. "ΑΜΥΝΤΑΣ" για τη νέα χρονιά θα λειτουργήσουν τμήματα:
 Junior :(Πρώτη-Δευτέρα Δημοτικού) ώρα: 3:30-4:30 μ.μ.
 Παιδικό: (Τρίτη έως Έκτη Δημοτικού) ώρα: 4:30-5:30 μ.μ.
 Εφηβικό: (Γυμνάσιο και Λύκειο) ώρα: 5:30-6:30μ.μ.
Τα μαθήματα για τα τμήματα Ενηλίκων θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου:  Ενηλίκων (τμήμα αρχαρίων) ώρα: 7:00-8:30 μ.μ. και  Ενηλίκων (τμήμα προχωρημένων-παραστάσεων) ώρα: 8:30-10:00 μ.μ. Χοροδιδάσκαλος: κ. Λεωνίδας Στογιάννης
Ο Σύλλογος αποφάσισε φέτος να έχει μειωμένες τιμές στα δίδακτρα για όλους καθώς και ειδικές τιμές στα παιδιά που είναι αδερφάκια.Επίσης οι ειδικές τιμές ισχύουν για τους πολύτεκνους και για παιδιά που λαμβάνουν μέρος από 2 και περισσότερες δραστηριότητες του συλλόγου. Για περισσότερες πληροφορίες:
Υπεύθυνη τμήματος χορευτικού: κ. Ανθούλα Παππά 6978120505
Πρόεδρος του συλλόγου: κ. Ευρυδίκη Γεωργίτσα 6942672832

















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)