ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Ξεκίνησε από χθες και θα διαρκέσει έως τις 21 Σεπτεμβρίου η Έκθεσή Τροχαίας από το Τμήμα Τροχαίας Καστοριάς, στο Ενυδρείο – Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστοριάς. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν άλλες εκδηλώσεις κυκλοφοριακού ενδιαφέροντος, όπως ενημέρωση του κοινού σε θέματα οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής.
Συγκεκριμένα,  έως 19 Σεπτεμβρίου 2014 και κατά τις πρωινές ώρες από 08.30΄ έως 12.30΄, θα πραγματοποιείται ενημέρωση κυκλοφοριακού ενδιαφέροντος σε Δημοτικά Σχολεία για θέματα οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, καθώς και διανομή εντύπου υλικού. Καθημερινά τις νυχτερινές ώρες, θα πραγματοποιείται ενημέρωση σε οδηγούς, που θα διέρχονται από διάφορα επιλεγμένα σημεία, όπου θα διενεργούνται έλεγχοι ALKOTEST . Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό τις ώρες 08.30΄ έως 14.00΄, με προβολή οπτικοακουστικού υλικού, καθώς και διανομή έντυπου υλικού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)