ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΕΒΕ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Την αναγκαιότητα ολοκλήρωσης των εργασιών ανακαίνισης του Μητροπολιτικού Κτιρίου της Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας τόνισε κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Στέφανο Μπίρο, ο Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητος. Όπως είπε ο Μητροπολίτης το έργο της ανακατασκευής του κτιρίου της Μητρόπολης έχει καθυστερήσει αρκετά τόσα χρόνια και είναι απαραίτητη η ολοκλήρωση του γιατί είναι ένα έργο σημαντικό όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για την εξυπηρέτηση των πιστών. Επεσήμανε ακόμα και την αναγκαιότητα να βρεθεί τρόπος να ενταχθεί η ανακαίνιση του γηροκομείου της Φλώρινας στα νέα προγράμματα που θα υλοποιηθούν από την περιφέρεια καθώς φιλοξενούνται αρκετοί ηλικιωμένοι της περιοχής εκεί.
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μπίρος από την πλευρά του σημείωσε την αμέριστη συμπαράσταση του στο έργο της Εκκλησίας για την φροντίδα των ηλικιωμένων υπογραμμίζοντας πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να ενταχθεί η ανακαίνιση του γηροκομείου στα νέα προγράμματα. Όσον αφορά στην ολοκλήρωση των εργασιών του Μητροπολιτικού Κτιρίου τόνισε ότι θα προσπαθήσει να γίνουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες ούτως ώστε σύντομα το κτίριο να είναι έτοιμο και να στεγαστούν και πάλι τα γραφεία της Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας στο ανακαινισμένο πλέον κτίριο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής.
Μετά το πέρας της συνάντησης με τον Μητροπολίτη ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μπίρος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΕΒΕ Φλώρινας Σάββα Σαπαλίδη και τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Φλώρινας κ. Θωμά Ταλλίδη με τους οποίους συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες της περιοχής και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να συνεργαστούν για την άμεση επίλυση τους καθώς όπως είπε ο πρόεδρος του ΕΒΕ κ. Σαπαλίδης η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας πλήττεται από το μεγάλο ποσοστό ανεργίας που ολοένα και μεγαλώνει καθώς πάνω από το 70 % των επιχειρήσεων της Φλώρινας τα τελευταία χρόνια έχουν κλείσει.
 

Από την πλευρά του ο κ. Ταλλίδης αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο έργο που ανέλαβε ο κ. Μπίρος επεσήμανε την αναγκαιότητα καλής συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Εμπορικού Συλλόγου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που μαστίζουν τους εμπόρους της περιοχής της Φλώρινας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στέφανος Μπίρος αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία που είχαν τα προηγούμενα χρόνια κατά τη διάρκεια που ο ίδιος ήταν πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας υπογραμμίζοντας πως θα συνεχιστεί και από την θέση που ανέλαβε τώρα για το καλό των κατοίκων της Φλώρινας και των επιχειρηματιών έτσι ώστε να βγουν από το τέλμα που έχουν περιέλθει.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)