ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Συνεχίζεται και φέτος η λειτουργία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Φλώρινας και του Δήμου Αμυνταίου στα οποία θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.
Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας. Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους .
Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Φλώρινας μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα: Επεξεργασία Κειμένου- Διαδίκτυο (Ι) διάρκειας 50 ωρών,Υπολογιστικά φύλλα - Παρουσιάσεις διάρκειας 50 ωρών, Βάσεις δεδομένων- εξειδικευμένα θέματα διάρκειας 50 ωρών, Βασικά Αγγλικά Α1 διάρκειας 50 ωρών, Βασικά Γαλλικά Α1 διάρκειας 50 ωρών, Βασικά Γερμανικά Α1 διάρκειας 50 ωρών, Τοπική Ιστορία διάρκειας 25 ωρών,  Εργαστήρι Μουσικής διάρκειας 50 ωρών, Αγωγή Υγείας διάρκειας 25 ωρών, Διαχείριση Εργαστηριακού άγχους διάρκειας 25 ωρών,  Αντιμετώπιση της Κοινωνικής Κρίσης στην Καθημερινή Ζωή διάρκειας 25 ωρών, Προστασία και Δικαιώματα Καταναλωτών διάρκειας 25 ωρών, Πρακτικές συμβουλές υγιεινής διατροφής διάρκειας 25 ωρών και Διδασκαλία Ποντιακής Διαλέκτου διάρκειας 150 ωρών.
Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Φλώρινας Μ. Αλεξάνδρου 111 (κτίριο παλαιάς Νομαρχίας) από 22/09/2014 έως και 03/10/2014 και ώρες από 12:00μ.μ. έως 16:00μ.μ. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2385025133 από 12:00μ.μ. έως 16:00 μ.μ. κατά τις εργάσιμες ημέρες. Οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίσουν απαραιτήτως φωτοαντίγραφο της αστυνομικής τους ταυτότητας.
Για την περιοχή του Αμυνταίου και τα τμήματα που θα λειτουργήσουν στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Αμυνταίου οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες και εγγραφές μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία του Κ.Δ.Β.Μ Δήμου Αμυνταίου τα οποία στεγάζονται στο ΕΠΑΛ Αμυνταίου (εργατικές κατοικίες,τηλ.23860-22175 εγκαταστάσεις Δημοτικού Κ.Ε.Κ.) κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 10.00 – 14.00 και  Τετάρτη 17.00 – 20.00.  Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής, με την επισύναψη της σχετικής αίτησης και αντιγράφου της αστυνομικής ταυτότητας ή αντιγράφου διαβατηρίου (σκαναρισμένου) στο e-mail:kdbmamyntaio@hotmail.com
Υπεύθυνος εκπαίδευσης ανάπτυξης και διασφάλισης ποιότητας: κ. Αντώνιος Σαραντίδης
Υπεύθυνη Οργάνωσης: κα. Σουμέλα Φωκά
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 23860-22175
Δηλώσεις συμμετοχής από 16 Σεπτεμβρίου έως 03 Οκτωβρίου 2014.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)