Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η 21η ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Φ.Σ.Φ. Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

Με επιτυχία και παρουσία πλήθους Φλωρινιωτων πραγματοποιήθηκε η 21η χορωδιακη συνάντηση που διοργάνωσε ο Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ".


Στη ζωή και το έργο του Μακεδονομαχου και πρώτου αιρετου Δημαρχου της Φλώρινας Ιωάννη Θεοδοσίου, στον οποίο ηταν αφιερωμένη και η φετινή χορωδιακη συνάντηση, αναφέρθηκε στην ομιλία του ο Σπυρος Παπαχαρισης.

Την αυλαια της χορωδιακης συνάντησης άνοιξε η παιδική χορωδία του Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ" Δημητρίου Λιωτση με μαεστρο την Σοφία Μουλη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης το Δ.Σ. του Συλλόγου πρόσφερε τιμητικες πλακετες για την συμβολή και το έργο τους στην πορεία του Συλλόγου στον πρωην Δήμαρχο Φλώρινας Δημήτρη Στυλου, στον πρωην Πρόεδρο του Συλλόγου Παύλο Βαφειαδη και στον μαεστρο Δημοσθένη Μουσιο. Τις πλακετες έδωσε ο Αντιπεριφερειαρχης Φλώρινας κ.Στέφανος Μπιρος.Στις ομιλίες τους όλοι αναφέρθηκαν στην προσφορά και στο έργο του Συλλόγου στην Ιστορία και τον πολιτισμό της Φλώρινας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.