ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΕΝΕΡΓΕΙΑ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΠΟΧΕΣ" ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Ειδική εκδήλωση στο πλαίσιο του διακρατικού έργου HISTCAPE με θέμα: «ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΠΟΧΕΣ» Προοπτικές για τη Διαχείριση της Πολιτιστικής Κληρονομιάς _για τα χρόνια που έρχονται …& Παρουσίαση Δοκιμίου για τη Βιομηχανική Παράδοση _για τα χρόνια που πέρασαν …" διοργανώνει την Κυριακή 23 Νοεμβρίου  στις 12:00 στην αιθουσα Κοβενταριου στην Κοζανη η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Περιφερειακο Ταμείο Ανάπτυξης με στόχο τη δημιουργική σύνδεση των νέων περιφερειακών πολιτικών με την κοινωνία και τους πολίτες.
Μέσω του προγράμματος Histcape η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είχε σημαντική συνεισφορά στην χάραξη στρατηγικής σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την αναχαίτιση της παρακμής των μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς σε αγροτικές περιοχές και σε μικρές πόλεις, ενώ ταυτόχρονα διερεύνησε την ανάπτυξη βιώσιμων λύσεων διαχείρισης πολιτιστικής κληρονομιάς για την περίοδο 2014-2020. Η όλη πρωτοβουλία στον τομέα Σχεδιασμού και Διαχείρισης της Πολιτιστικής Κληρονομιάς, εντάσσεται στον συνολικό στρατηγικό σχεδιασμό και την προετοιμασία της Περιφέρειας για τη νέα περίοδο 2014-2020. Ταυτόχρονα παρουσιάζεται ένα ειδικό δοκίμιο – αφιέρωμα στη Βιομηχανική Παράδοση της περιοχής, με επίκεντρο τον άνθρωπο, καθώς ο κλάδος της Βιομηχανικής Κληρονομιάς ήταν αυτός στον οποίο εξειδικεύτηκε πιλοτικά το πρόγραμμα.
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Histcape http://www.histcape.eu και για την εκδήλωση από την κα Δ. Ασλανίδου, τηλ. 2461053992.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)