ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

"Η χώρα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να κρατησει την χωρα ορθια σε αυτη τη δυσκολη περιοδο που βρισκεται η χωρα" δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του ο κοινοβουλευτικος εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας   Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην περιφερειακή ενότητα Φλώρινας στο πλαισιο της  εκδήλωσης  για τα 40 χρόνια συμπληρωσης  ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας.
Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στις επικειμενες εκλογές για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας υπογραμμιζοντας πως η Βουλή θα πρέπει να λειτουργήσει με συνεση και να μην οδηγήσει τη Χώρα σε εκλογες που θα είναι και η καταστροφή της σημειώνοντας πως η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα.
Αναφερομενος στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια απο την ίδρυση της Νέας Δημοκρατιας ο κ.Γεωργιάδης τονισε πως στόχος είναι να ενημερωθουν οι πολίτες για την τεράστια προσφορα της Ν.Δ. στη σύγχρονη φυσιογνωμία του τόπου καθώς και να ενισχυθεί ο αγώνας της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού για να μείνει όρθια η χώρα στη πιο δύσκολη στιγμή της.
Στην ένωση της νεας γενιας με την παλαιότερη της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Ιωαννιδης επισημαινοντας πως οι νέοι της Ν.Δ. παλευουν για το αύριο χωρίς λαικισμους, χωρίς φαινόμενα βίας και αυταρχισμου όπως βλέπουμε απο άλλες παρατάξεις.
Απο την πλευρά του ο Βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης στάθηκε στην προσπάθεια του κόμματος για την ανάπτυξη της χώρας σημειώνοντας πως η Ν.Δ. βάζει τη χώρα πάνω απο τα συμφέροντα και ιδίως τώρα που η χώρα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη περίοδο της, υποφερει και είναι σε κρίσιμη καμπη.






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ