ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η 4η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ(ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα η 4η Πανελλήνια Συγκέντρωση Φίλων Ελεύθερης ιππασίς που διοργανώθηκε στην Φλώρινα με τη συμμετοχή πάνω απο 16 ιππικων συλλόγων απο όλη την Ελλάδα με την συμμετοχή άνω των 160 ατόμων φίλων της ελεύθερης ιππασίας. Σκοπός της συγκεντρωσης ηταν να έρθουν σε επαφή κάτοικοι και επισκέπτες με το υπερήφανο ζώο το άλογο και να μάθουν να ιππεύουν μικροί και μεγάλοι με τα δωρεάν μαθήματα ιππασίας που παραδίδονταν καθ' όλη την διάρκεια του τριημέρου των εκδηλώσεων.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων οι συμμετέχοντες γνώρισαν την Φλώρινα και τις ομορφιές τους μέσω των διαδρομών που πραγματοποιήθηκαν στους ορεινούς όγκους αλλά και στο κέντρο της πόλης. Τα βράδια κάτοικοι και επισκέπτες διασκεδασαν στις συναυλίες που διοργανώθηκαν την Παρασκευή με τον Γιάννη Φλωρινιωτη κσι το Σάββατο με τον Θάνο Πετρελη.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)