ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Με 16 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Δευτέρα 20 Ιουλίου το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμυνταίου.  Η Συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου στις  18:00.
Τα θέματα που θα συζητηθουν είναι  τα παρακάτω:
Συζήτηση και λήψη απόφασης σύμφωνα με την εισήγηση  της οικονομικής επιτροπής για την υλοποίηση του Προϋπολογισμού Β΄ τριμήνου Οικονομικού έτους 2015.
Καθορισμός ημερομηνίας  της εμποροπανήγυρης  του Δήμου    Αμυνταίου για το έτος 2015.
Έγκριση καθορισμού χώρων και όρων διενέργειας  της εμποροπανήγυρης του Δήμου Αμυνταίου για το έτος  2015 και σύσταση επιτροπής ελέγχου .
Συζήτηση και λήψη απόφασης για την εκμίσθωση του Ξενοδοχείου-Εστιατορίου «Νεβέσκα» στην Τ.Κ. Νυμφαίου  του Δήμου Αμυνταίου
΄Εγκριση πρακτικών δημοπρασίας εκμίσθωσης δημοτικών εκτάσεων στην ΤΚ Βεγόρων για ανέγερση σταβλικών εγκαταστάσεων.
Ψήφιση όρων δημοπράτησης για την εκμίσθωση με διαδικασία δημοπράτησης, τριών (3) τμημάτων δημοτικής έκτασης με αριθμό 1292 ΤΚ Βεγόρας (αναδασμός 1960), για δημιουργία σταβλικών εγκαταστάσεων.
Έγκριση του 3ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου «Κατασκευή δημοτικού περιμετρικού δρόμου σχεδίου πόλης Αμυνταίου» προϋπολογισμού 6.330.000,00€ και εξέταση της με αριθ. πρωτ. 285/08-06-2015 (αριθ. πρωτ. 10500/08-06-2015 εισερχομένου εγγράφου, στο Δήμο Αμυνταίου) ένστασης της αναδόχου του έργου κατά του 3ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών.
Εγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Κρασπεδώσεις – Πεζοδρομήσεις Τοπικών Κοινοτήτων Φιλώτα».
Παραλαβή της μελέτης με τίτλο : «Τοπογραφική αποτύπωση περιοχής εγκατάστασης Φ/Β στην περιοχή του οικισμού Σωτήρα Αμυνταίου», προϋπολογισμού 17.773,50 € και χρηματοδότηση ΣΑΤΑ 2012.
Συζήτηση και λήψη απόφασης για την με αριθμό 128/2015 απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΤΕΠΑ που αφορά το «Αίτημα Δήμου Αμυνταίου για απόσπαση υπαλλήλου της ΔΕΤΕΠΑ κ. Γιώρα Βασιλείου του Κωνσταντίνου, στον Δήμο Αμυνταίου(2 έτη).
Συζήτηση και λήψη απόφασης για την με αριθμό 30/2015 απόφαση του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης με θέμα: «Τροποποίηση προϋπολογισμού και αποδοχή επιχορήγησης για εκλογική αποζημίωση υπαλλήλων ΝΠΔΔ που συμμετείχαν στις εκλογές της 25/01/2015».
Ανανέωση αδειών παραγωγών λαϊκών αγορών Δημοτών  Δήμου Αμυνταίου.
Συνδιοργάνωση τελικών του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley Ball στην παραλία της ΤΚ Αγίου Παντελεήμονα.
Διάθεση και ψήφιση – Ανατροπή  πιστώσεων.
Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού σύμφωνα με την κατάρτιση σχεδίου αναμόρφωσης της με αριθμό 163/2015 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής.
Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού σύμφωνα με την κατάρτιση σχεδίου αναμόρφωσης της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)