ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΧΘΕΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΕ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Π.Γ.Δ.Μ.

Με το σύνθημα ντυνομαι, τρωω, ψωνιζω Ελληνικά και στηριζω τα τοπικά προϊόντα τα μέλη του Δ.Σ. του Ε.Β.Ε Φλώρινας μοιρασαν χθες φυλλάδια και αναψυκτικα παραγωγής Τοπικής Επιχείρησης της Φλώρινας στους διερχομενους οδηγούς στα σύνορα της Χώρας μας με την Π.Γ.Δ.Μ. στο συνοριακο σταθμό της Νίκης.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΒΕ Σ.Σαπαλιδης στόχος αυτής της προσπάθειας η ενίσχυση της τοπικής συνείδησης των κατοίκων και των επισκεπτών έτσι ώστε ούτε ένα ευρω να μην φεύγει απο την αγορά της Χώρας μας και τησ τοπικής κοινωνίας της Φλώρινας. Επεσημανε δε πως καθημερινά 200.000  περίπου ευρώ χάνει η αγορά της Ελλάδας λόγω του ότι οι Έλληνες πηγαίνουν να ψωνιζουν απο γειτονικές Χώρες. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)