ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ-ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Η Τράπεζα Πειραιώς αποφάσισε να προχωρήσει άμεσα σε πρόγραμμα διαγραφής ή προνομιακής ρύθμισης των οφειλών των οικονομικά αδύναμων πελατών της, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.Ποια ειναι τα δικαιολογητικά και η διαδικασία για την διαγραφή δάνειων από την τράπεζα Πειραιώς για τους δικαιούχους της Ανθρωπιστικής κρίσης. Στο πλαίσιο του Ν. 4320/2015 με τον οποίο ανακοινώθηκαν οι ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, η Τράπεζα Πειραιώς παρέχει σε όσους πελάτες της υπάγονται στα κριτήρια του Νόμου*, τα εξής: Ολική διαγραφή των συνολικών οφειλών τους για όλα τα Καταναλωτικά Δάνεια και τις Κάρτες έως το ποσό των 20.000€.
Πάγωμα των στεγαστικών δανείων τους και διαγραφή των τόκων τους, για όσο διάστημα υπάγονται στις διατάξεις του Νόμου. *Επί του παρόντος οι παροχές του Νόμου ισχύουν μέχρι 31/12/2015 Τι δικαιολογητικά χρειάζομαι; Εφόσον έχετε υπαχθεί στο Νόμο, και προκειμένου να εξεταστεί η ρύθμιση ή η διαγραφή των δανείων σας, πρέπει να προσκομίσετε σε οποιοδήποτε Κατάστημα του δικτύου της Τράπεζας Πειραίως: το σχετικό αποδεικτικό ένταξης στο Ν. 4320/2015 το εκκαθαριστικό σημείωμα του 2014 (χρήση 2013) το εκκαθαριστικό ΕΝΦΙΑ Το αποδεικτικό μπορεί να είναι, είτε το αυτοματοποιημένο εγκριτικό μήνυμα που λάβατε όσοι κάνατε την αίτηση ένταξης σας από τον υπολογιστή σας, είτε το εγκριτικό σημείωμα από τα ΚΕΠ. Πού μπορώ να υποβάλλω το αίτημα μου; Μπορείτε να υποβάλετε το αίτημα σας στο δίκτυο καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς. Μετά το πέρας της αξιολόγησης του αιτήματος σας, θα ενημερωθείτε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σε κάθε περίπτωση, ακόμα κι εάν δεν εμπίπτετε στις παραπάνω προϋποθέσεις, η Τράπεζα θα σας προτείνει μια ευνοϊκή λύση ρύθμισης των οφειλών σας. Πότε μπορώ να υποβάλλω το αίτημα μου; Μπορείτε να υποβάλετε το αίτημα σας σε οποιοδήποτε κατάστημα του Δικτύου της Τράπεζας Πειραιώς από τις 21/05/2015 και μετά, εφόσον έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ενταξής στο Ν. 4320/2015. Τι ακριβώς σημαίνει διαγραφή των τόκων του στεγαστικού δανείου για όσο διάστημα υπάγομαι στα κριτήρια του νόμου; Σημαίνει ότι για όλο το διάστημα που υπάγεστε στο νόμο, οι τόκοι που «τρέχουν» το διάστημα αυτό, διαγράφονται οριστικά και δε θα κεφαλοποιηθούν όταν ξεκινήσετε να πληρώνετε το στεγαστικό σας δάνειο όταν λήξει η υπαγωγή σας στο νόμο. Τι θα συμβεί αν διαθέτω περισσότερα από ένα καταναλωτικά δάνεια ή κάρτες; Στην περίπτωση αυτή, η διαγραφή των €20.000 αφορά στο άθροισμα των οφειλών των επιμέρους (καταναλωτικών ) προϊόντων σας.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)