ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με τους πρώτους επιτυχόντες του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του Δήμου Φλώρινας για το έτος 2015, συναντήθηκε την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, παρόντες επίσης ήταν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Όλγα Μούσιου- Μυλωνά, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γεώργιος Απιδόπουλος, Άρης Αριστείδου, Άκης Καραγκιοζίδης, Μιχάλης Καρακόλης και Χρήστος Μπαρδάκας, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας κ. Νίκος Μουρατίδης, οι Πρόεδροι του Νομικού Προσώπου του Δήμου Φλώρινας και της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ.κ. Παναγιώτης Μαβίδης και Νίκος Ευαγγέλου, καθώς και Προϊστάμενοι των Διευθύνσεων του Δήμου.

Ο κ. Δήμαρχος καλωσόρισε τους νέους εργαζόμενους στο Δήμο, ενώ αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της αγαστής συνεργασίας ανάμεσα τους και στους υπαλλήλους και Προϊσταμένους του Δήμου, καθώς και στη βοήθεια την οποία θα προσφέρουν για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.
Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Φλώρινας συμμετέχει από την πρώτη μέρα εφαρμογής του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, απασχολώντας αρκετούς δημότες του, την δύσκολη οικονομικά περίοδο την οποία διανύουμε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)