Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2015

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ "Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΟΥ"

Αποτελεί ξεχωριστή τιμή για μας, για τη Φλώρινα, η μεγάλη επιτυχία του 3ου Γυμνασίου Φλώρινας, που έλαβε «το μεγάλο βραβείο» στον 2ο πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό με θέμα «η ιστορία του σχολείου μου».Η διάκριση αυτή δείχνει το υψηλό επίπεδο της παρεχόμενης εκπαίδευσης στα σχολεία μας και μας κάνει όλους υπερήφανους. Παρά την βίαιη προσαρμογή της κοινωνίας μας στα νέα οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα, που επηρεάζουν τα παιδιά μας και την εκπαιδευτική κοινότητα, η συνεργασία μεταξύ εκπαιδευτικών και μαθητριών δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθούμε σε κάθε μας ενέργεια, για να πετύχουμε τους στόχους μας.Συγχαίρω από καρδιάς τις τρεις μαθήτριες Τράιτση Αγγελική, Τσώνα Αθηνά και Χάντζιου Γεωργία, τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στη δημιουργία του εκπαιδευτικού ντοκιμαντέρ καθώς και τον Διευθυντή του 3ου Γυμνασίου Φλώρινας για την μεγάλη τους πανελλήνια επιτυχία.Τα παιδιά μας, η νεότητα, είναι η μεγάλη μας δύναμη, είναι το όνειρο που θα μας οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον.
Η περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας χαιρετίζει και συγχαίρει τα παιδιά για αυτή τους τη διάκριση.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΙΡΟΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.