Ε.Κ.Φ.: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 3ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Φλώρινας καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τις νέες και τους νέους όλης της χώρας, στην 24ωρη Γενική Απεργία την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015 και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 11.00π.μ. στην κεντρική πλατεία Φλώρινας.Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι νέες και οι νέοι της χώρας μας μετά και τον υπό ψήφιση προϋπολογισμό νέας φοροεπιδρομής και δραματικών περικοπών, τον οδοστρωτήρα του ασφαλιστικού και των επικείμενων ιδιωτικοποιήσεων, μετά το τρίτο και επαχθέστερο μνημόνιο με τα πιο σκληρά και βάρβαρα μέτρα και έπειτα από έξι (6) χρόνια ανελέητης επίθεσης στα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα, έχουμε εξαντλήσει τα όρια των αντοχών και ανοχών μας.Η δογματική εμμονή της κυβέρνησης στη «φιλοσοφία» της τιμωρητικής λιτότητας, της φτώχειας και της εξαθλίωσης με τα τραγικά αποτελέσματα για οικονομία και κοινωνία δεν μπορούν και δεν πρέπει να συνεχιστούν.
Η θέση μας και η στάση μας είναι μία και αδιαπραγμάτευτη: ΟΣΟ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι
Ο αγώνας και η αντιπαράθεσή μας με τις ανάλγητες κυβερνητικές και μνημονιακές πολιτικές είναι μονόδρομος. Πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα με στόχο να αποτρέψουμε τα χειρότερα και να ανατρέψουμε τα προηγούμενα. Μπορεί να μην έχουμε αντοχές για νέα μέτρα, έχουμε όμως αντοχές για επιτυχημένους απεργιακούς αγώνες με ενότητα και μαζικότητα.
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)