ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πάνω 200 Διακοπές στην Τηλεθέρμανση, Λόγω Ασυνέπειας των Οφειλετών


Εισήλθαμε και τυπικώς στο Φθινόπωρο, η θερμοκρασία σημειώνει πτώση, οπότε μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα υπηρεσίες και νοικοκυριά, θα θέσουν σε λειτουργία τα διάφορα μέσα θέρμανσης.Οι πλειονότητα των κατοίκων του Αμυνταίου, του Φιλώτα και της Λεβαίας, έχουν το προνόμιο να μην προμηθεύονται την πρώτη ύλη για τη θέρμανσης τους, καθώς απολαμβάνουν αυτό το αγαθό, οικολογικά (με τη θερμότητα του νερού) και σε μικρότερο κόστος, μέσα από τα δίκτυα της τηλεθέρμανσης.Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το δίκτυο τηλεθέρμανσης, ενδέχεται να ανοίξει περι τα μέσα Οκτωβρίου, ωστόσο η ακριβής ημερομηνία λειτουργίας του, θα καθοριστεί από τις καιρικές συνθήκες, καθώς και από τις προθέσεις της μονάδας του ΑΗΣ, η οποία ως γνωστόν εισήλθε, όπως και όλες οι αντίστοιχες μονάδες, σε καθεστώς παρέκκλισης, δηλαδή σε περιορισμένη λειτουργία, για τη μείωση εκπομπής ρύπων.
Το σοβαρό πρόβλημα που προκύπτει, είναι ο σημαντικός αριθμός ληξιπρόθεσμων οφειλών. Η ΔΕΤΕΠΑ παρά το γεγονός οτι έδωσε τη δυνατότητα κατά τη θερινή περίοδο στους καταναλωτές, που ανήκουν στην κατηγορία των οφειλετών, να προβούν στη ρύθμιση των χρεών τους, δεν επέδειξαν τη δέουσα προσοχή και υπευθυνότητα , με συνέπεια η δημοτική επιχείρηση να προχωρήσει σε περισσότερες από 200 διακοπές.
Η Δημοτική επιχείρηση, πλέον ενημέρωσε τους οφειλέτες που επιθυμούν να επανσυνδεθούν, να προχωρήσουν στην εκκαθάριση των οικονομικών τους εκκρεμοτήτων.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η επιχείρηση προτίθεται στην επόμενο Δ.Σ., να καταθέσει πρόταση κοινωνικού χαρακτήρα και θα φορά την εκπαίδευση, η οποία θα έρθει προς ψήφιση και στο Δημοτικό συμβούλιο.

Πηγή: anapodoi.blogspot.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)