ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗ ΔΕΘ

Η Ένωσή μας θα συμμετάσχει στην Πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έχουν εξαγγείλει οι Ομοσπονδίες των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας την Παρασκευή 09-09-2016 και ώρα 18.00΄ στη Θεσσαλονίκη (άγαλμα ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-Πλατεία Δικαστηρίων), , εν όψει της παρουσίας του Πρωθυπουργού της Χώρας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Αγωνιζόμαστε για άρση των μισθολογικών μας αδικιών και πλήρη συμμόρφωση της Κυβέρνησης με τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, για διασφάλιση των ασφαλιστικών μας ταμείων και για να δοθεί προτεραιότητα στην ενίσχυση των αξιόμαχου των Σωμάτων Ασφαλείας. Η μέχρι σήμερα ανακολουθία λόγων και έργων της Κυβέρνησης στα κυρίαρχα και φλέγοντα ζητήματά μας, μας οδηγεί και πάλι στο δρόμο των ένστολων πανελλαδικών κινητοποιήσεων.
Η κίνηση των μελών μας θα πραγματοποιηθεί με λεωφορείο το οποίο θα αναχωρήσει την 15.00΄ ώρα της 09-09-2016 από την Δ.Α. Φλώρινας, με κάλυψη από πλευράς της Ένωσης όλων των εξόδων.
Καλούνται όλα τα μέλη μας να διαθέσουν λίγες ώρες για να διαφυλάξουμε τους κόπους και τις θυσίες μιας ζωής, με δεδομένο ότι κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ιωάννης ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Παντελής





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)