Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Το Δ.Σ του Συνδέσμου Διαιτητών Φλώρινας συγχαίρει τους διαιτητές-μέλη του που συμμετείχαν στα αγωνιστικές και γραπτές εξετάσεις της ΚΕΔ ΕΠΟ και αξιολογήθηκαν στις Εθνικές κατηγορίες και συγκεκριμένα τους :
Α) ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ Νικόλαο , Διαιτητή Β’Εθνικής
Β) ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ Νικόλαο , Βοηθό Διαιτητή Β’ Εθνικής
Γ) ΚΑΤΗ Αθανάσιο , Διαιτητή Γ’Εθνικής
Δ) ΔΡΑΓΟ Σωτήριο , Βοηθό Διαιτητή Γ’ Εθνικής
Η επιτυχία τους, που ήταν αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, μας γεμίζει με ικανοποίηση αλλά και αισιοδοξία για να συνεχίσουμε το έργο μας έτσι ώστε στο μέλλον να έρθουν κι άλλες επιτυχίες για το Σύνδεσμο μας και την ΕΠΣ Φλώρινας.
Τέλος αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Φλώρινας κ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ Κωνσταντίνο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ της ΕΠΣ Φλώρινας για την συμβολή τους στις αξιολογήσεις αλλά και για την κοινή προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου στο νομό.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΩΜΑΣ ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.