ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΛΗΨΗΣ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΔΟΤΩΝ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
Στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης στη Δυτική Μακεδονία, που πραγματοποιεί ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών «Γέφυρα Ζωής», με στόχο την ευαισθητοποίηση και παρότρυνση των πολιτών να γίνουν δότες μυελού των οστών, σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου και κατά τις ώρες 10:00 – 13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας, θα πραγματοποιηθεί διαδικασία λήψης στοματικού επιχρίσματος.
Η διαδικασία είναι παντελώς ανώδυνη και ακίνδυνη.
Οι αυξημένες ανάγκες και η δυσκολία εύρεσης συμβατών δοτών, καθιστά τη συμμετοχή στη διαδικασία επιβεβλημένη ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες να υπάρξουν συμβατοί δότες, που θα μπορέσουν να σώσουν τη ζωή συνανθρώπων τους.
Με προμετωπίδα πάντα τη θέση του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ότι «ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ», καλούμε –χωρίς δεύτερη σκέψη- όλους τους συναδέλφους (αλλά και όλο τον κόσμο) σε συμμετοχή και είμαστε σίγουροι ότι για μία ακόμα φορά θα αποδείξουν το κοινωνικό, αλληλέγγυο, ανθρώπινο πρόσωπό τους.

Για το Σωματείο Παραγωγής
Ηλεκτρικής Ενέργειας «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» ΔΕΗ Α.Ε

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Μόσχος Μόσχου Αθανάσιος Μάστορας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)