Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ALIBABA

Το Επιμελητήριο Φλώρινας ενημερώνει τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις ότι στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου η εταιρεία με μερίδιο αγοράς 75% στο ηλεκτρονικό εμπόριο της Κίνας, η ALIBABA έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ύστερα από την πρόσκληση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών έξι υψηλόβαθμα στελέχη της θα βρεθούν στο ξενοδοχείο Hilton στις 14/09/2016 και θα παρουσιάσουν το Οικοσύστημα της ALIBABA. Τον τρόπο δηλαδή που μπορούν οι εξαγωγείς από όλο τον κόσμο να εξάγουν τα προϊόντα τους απευθείας στους Κινέζους καταναλωτές, ξεπερνώντας σωρεία εμποδίων που σήμερα τους αποκλείουν από την είσοδό τους στην δεύτερη μεγαλύτερη αγορά (με στοιχεία Κατανάλωσης) του κόσμου. Παράλληλα θα ενημερώσουν τους επαγγελματίες του Τουρισμού για τις δυνατότητες αύξησης των επισκέψεων των Κινέζων τουριστών μέσω της πλατφόρμας ALITRIP.Μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και απαντήσεις και αμέσως μετά θα πραγματοποιηθούν σειρά από B2B συναντήσεις ανάμεσα σε επιχειρήσεις και στελέχη της ALIBABA. Το Επιμελητήριο Φλώρινας, στις παραπάνω συναντήσεις θα εκπροσωπηθεί από τον Πρόεδρο κ. Σαπαλίδη Σάββα. Για να μπορέσει ένας επιχειρηματίας να συμμετέχει δωρεάν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 14/09/2016 στο ξενοδοχείο Athens Hilton θα πρέπει να συμπληρώσει την αίτηση στο site του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών www.eea.gr
Δεδομένου ότι ο αριθμός των θέσεων δεν είναι απεριόριστος παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παραστούν στην εκδήλωση να αποστείλουν άμεσα την ηλεκτρονική αίτηση συμπληρωμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.