ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΡΑΦΑΕΛΑ ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ

Ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Αντωνιάδης Γιάννης συγχαίρει την αθλήτρια του Α.Ο.Φ Μαυρουδή Ραφαέλα για την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας , που θα πραγματοποιηθεί στο Λάχτι της Φινλανδίας .Η επιμονή και η προσπάθεια της συγκεκριμένης αθλήτριας μας κάνει υπερήφανους, η δε συμμετοχή της σε μια τόσο σπουδαία διοργάνωση αναδεικνύει την Φλώρινα σε εσωτερικό και διεθνές επίπεδο και αποτελεί πηγή έμπνευσης για τα νέα παιδιά που αγωνίζονται . Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στον Σύλλογο του Α.Ο.Φ , στην προπονητική ομάδα και στην οικογένεια. Επίσης ο κ. Βουλευτής συγχαίρει τους αθλητές του Ο.ΞΙ.Φ Μοσχοπούλου Ζωή και Γκώγκο Αλέξανδρο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων- Νεανίδων Ξιφασκίας στις κατηγορίες τους και την ομάδα Εφήβων του Ο.ΞΙ.Φ για την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου στο ομαδικό Εφήβων. Οι επιτυχίες των παιδιών , κυρίως όμως η συμμετοχή όλων των παιδιών σε επίσημους αγώνες μας γεμίζει περηφάνια και επιβραβεύει τις προσπάθειες τους αλλά και τον καθημερινό αγώνα γονέων και προπονητών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)