ΜΕ ΔΥΟ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΑΙΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Συνεχίζουμε με την ταινία κινουμένων σχεδίων "ΤΡΑΓΟΥΔΑ" για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους μας φίλους και την ελληνική κωμωδία του Θ. Αθερίδη "ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ"!
ΤΡΑΓΟΥΔΑ (SING)
ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ
ΣΑΒΒΑΤΟ 18/2: 17.00 & 19.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 19/2: 17.30
ΤΡΙΤΗ 21/2: 18.00
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ευρώ
ΕΙΔΙΚH ΠΡΟΣΦΟΡA: ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 18.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!

Ακούγονται οι φωνες των: Θέμης Γεωργαντάς, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Τζωρτζίνα Λιώση, Ντένη Μακρή
Κατηγορία: Animation
Διάρκεια: 108'
Η Illumination Entertainment (το στούντιο που μας έφερε τα υπέροχα Εγώ, ο Απαισιότατος, Minions, Μπάτε Σκύλοι Αλέστε) και η Universal Pictures μάς υπόσχονται πολλή μουσική και ακόμα περισσότερα πασίγνωστα τραγούδια για τις φετινές γιορτές σε ένα απολαυστικό animation για μικρούς και μεγάλους. Ο έμπειρος παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς στην πρώτη του μεταγλώττιση δίνει τη φωνή του στο πολυμήχανο και πάντα υπεραισιόδοξο κοάλα Μπάστερ Μουν που προσπαθεί με κάθε τρόπο να σώσει το θέατρό του από τη χρεοκοπία, σε μια ερμηνεία με πολύ χιούμορ, αλλά και συγκίνηση. Οι πρωταγωνιστές της τηλεοπτική σειράς ΤΑΜΑΜ Γιάννης Χατζηγεωργίου (στο ρόλο του εκκεντρικού γουρουνιού Γκάντερ), Τζωρτζίνα Λιώση (η ντροπαλή ελεφαντίνα Μίνα με τη θεσπέσια φωνή) και Ντένης Μακρής (ο πιστός φίλος, το πρόβατο, ο Έντι) ζωντανεύουν μοναδικά κάποιους από τους βασικούς χαρακτήρες της ταινίας, ενώ ακούγονται πάνω από 65 αγαπημένα τραγούδια της σύγχρονης ποπ σκηνής σε ένα διαγωνισμό τραγουδιού που θα μας μείνει αξέχαστος!

ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ
ΣΑΒΒΑΤΟ 28/1: 21.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 29/1: 20.30
ΔΕΥΤΕΡΑ 30/1: 19.00 & 22.00
ΤΡΙΤΗ 31/1: 21.00
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ευρώ
ΕΙΔΙΚH ΠΡΟΣΦΟΡA: ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Αθερίδης
Πρωταγωνιστούν: Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Μαρία Ναυπλιώτου, Άλκις Κούρκουλος, Μάκης Παπαδημητρίου, Ευαγγελία Συριοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Χριστίνα Βαρώτσου
Κατηγορία: Κωμωδία
Διάρκεια: 110'
Πόσο καλά γνωρίζεις τους φίλους σου; Μην βιαστείς να απαντήσεις! Δες πρώτα το πιο ανατρεπτικό κινηματογραφικό δείπνο φίλων, στη νέα, πολυαναμενόμενη ταινία «Τέλειοι Ξένοι». Μια από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές και καλλιτεχνικές επιτυχίες της Ιταλίας διασκευάζεται από τον Θοδωρή Αθερίδη και έρχεται στους ελληνικούς κινηματογράφους με ένα διαλεχτό και λαμπερό καστ ηθοποιών. Το «Τέλειοι Ξένοι» βάζει… φωτιές σε ερωτικές και φιλικές σχέσεις, κάνοντας μια πολύ απλή, εύστοχη αλλά και φοβερά επίκαιρη ερώτηση: θα άφηνες τον σύντροφό σου και τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους να ακούσουν τις κλήσεις που δέχεσαι στο κινητό σου; Να διαβάσουν τα μηνύματα που λαμβάνεις και στέλνεις; Να δουν τις αποθηκευμένες φωτογραφίες; Και τι θα μάθαιναν για σένα, αν το έκαναν; Οι πρωταγωνιστές της ταινίας ξεκινούν ένα τέτοιο παιχνίδι, μόνο που δεν είναι καθόλου έτοιμοι για αυτό που έρχεται… Θα μπορέσουν να ζήσουν με τα συγκλονιστικά, πιπεράτα μυστικά που αποκαλύπτονται;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)