ΑΡΘΡΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Οι σελίδες στο βιβλίο πράξεων του κυρίου Τσίπρα έμειναν… κενές.
Νέοι με όνειρα, ταλέντα, φιλοδοξίες, νέοι έτοιμοι να διαπρέψουν, νέοι που τελικά έμειναν στην αναμονή και έβαλαν στο συρτάρι τα όνειρα τους. Νέοι που είχαν την εντύπωση ότι με την επιλογή τους αυτή κάνουν βήματα μπροστά, τελικά γύρισαν πολλά πίσω περιμένοντας την ελπίδα που έρχεται ακόμα.
Νέοι άνθρωποι που ψήφισαν για πρώτη φορά απογοητεύτηκαν. Οι ίδιοι άνθρωποι που ψήφησαν για πρώτη φορά και έχασαν την εμπιστοσύνη τους στα μεγάλα ουτοπικά λόγια είναι και θα πρέπει να είναι οι ίδιοι οι όποιοι θα διορθώσουν το μεγάλο λάθος και αυτοί οι ίδιοι θα δημιουργήσουν την ελπίδα για τα όνειρα τους. Όλοι μαζί διεκδικούμε και παλεύουμε για την ανατροπή της διολίσθησης της Ελλάδας στη μιζέρια, ενάντια στη μικροπολιτική της αυταπάτης και του ψεύδους, ενάντια στη δημιουργία και εξυπηρέτηση κομματικών πελατών. Ξανακερδίζοντας τον χαμένο χρόνο, στην πρώτη γραμμή της μάχης ανοίγουμε και πάλι το συρτάρι των ονείρων μας παλεύονταςόλοι μαζί για το αύριο, για το δικό μας αύριο.
Κωνσταντίνος Ζέρβας
Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Νομού Φλώρινας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)