ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΩΝ ΖΩΩΝ

Ο Δήμος Φλώρινας υπενθυμίζει στους δημότες του, που είναι κάτοχοι δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς, τις υποχρεώσεις τους, που προκύπτουν από το άρθρο 5 του Ν.4039/12 όπως τροποποιήθηκε από το Ν.4235/14, καθώς από 01/03/2017 θα ξεκινήσουν οι σχετικοί έλεγχοι από κλιμάκιο της Αστυνομίας. Οι έλεγχοι αυτοί θα αφορούν στην ύπαρξη βιβλιαρίου υγείας με εν ισχύ αντιλυσσικό εμβολιασμό, που αποδεικνύεται με τοποθέτηση και σχετικής κονκάρδας στο περιλαίμιο του ζώου, την ύπαρξη μέσου ηλεκτρονικής σήμανσης (chip) καθώς και του πιστοποιητικού ηλεκτρονικής σήμανσης. Ειδικότερα, και με βάση την παρ. η του άρθρου 5 του Ν.4039/12, ο ιδιοκτήτης οφείλει να προσκομίζει ή να αποστέλλει ταχυδρομικά, με απόδειξη, στον οικείο Δήμο αντίγραφο του πιστοποιητικού ηλεκτρονικής σήμανσης του ζώου του.
Παρακαλούνται οι κάτοχοι ζώων συντροφιάς να ενημερωθούν πλήρως για τις εκ του Νόμου υποχρεώσεις τους, όπως και για τις διοικητικές κυρώσεις και τα πρόστιμα, ώστε να είναι τακτοποιημένοι με τις σχετικές υποχρεώσεις τους την επόμενη περίοδο που πρόκειται ο Δήμος Φλώρινας να κάνει τους ελέγχους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)