Α.Σ.Ε.Α. « ΣΑΡΙΣΕΣ » ΦΛΩΡΙΝΑΣ : ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑΔΟΥ

Μεγάλες επιτυχίες για την επιτραπέζια αντισφαίριση της Φλώρινας σημειώθηκαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Ο Κων/νος Αντωνίου και η Χρυσή Φωτιάδου, και οι δύο αθλητές του Ο.Ε.Α. Φλώρινας πέτυχαν πανηγυρικές προκρίσεις στην τελική φάση του Ατομικού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων.Η επιτυχία είναι τεράστια αν αναλογιστεί κανείς τον αριθμό των συμμετεχόντων και τον αριθμό των προκριθέντων. Σε πανελλήνιο επίπεδο στην προκριματική φάση συμμετείχαν 470 παιδιά, 335 αγόρια και 135 κορίτσια διεκδικώντας τις 26 και 22 θέσεις αντίστοιχα στους τελικούς. Για την περιοχή που ανήκει η Φλώρινα (Κ. Μακεδονία, Δ. Μακεδονία, Θεσσαλία, Ήπειρος) πήραν μέρος στους αγώνες 104 αθλητές και 18 αθλήτριες διεκδικώντας τις 5 θέσεις για τα αγόρια και τις 2 για τα κορίτσια. Από τη Φλώρινα αγωνίστηκαν 7 παιδιά. Στην κατηγορία των Παίδων συμμετείχε ο Κων/νος Αντωνίου, ο Ιωσήφ Ελσάμι, ο Νίκος Σφέτκος και ο Σωτήρης Μούσιας. 
Στις Κορασίδες έπαιξαν η Ευτυχία Ρούφα, η Χρυσή Φωτιάδου και η Δέσποινα Άμπα.Ο Αντωνίου παρόλο που ήταν το 11ο φαβορί κατόρθωσε με εκπληκτικές εμφανίσεις να σημειώσει μόνο νίκες και να πάρει το εισιτήριο για τους τελικούς. Η Φωτιάδου ως 1ο φαβορί δεν δυσκολεύτηκε να ακολουθήσει τον Κων/νο στην τελική φάση. Λίγο έλλειψε να κάνει την μεγάλη έκπληξη και ο Μούσιας, ο μικρός της παρέας, που έφτασε μία ανάσα από την πρόκριση και έχασε στα σημεία 2-3 το κρίσιμο παιχνίδι.Η Ρούφα και ο Ελσάμι Ι., πήραν αρχικά προκρίσεις από τους ομίλους τους, όμως αποκλείστηκαν στη συνέχεια στα νοκ άουτ παιχνίδια. Ο Σφέτκος και η Άμπα αποκλείστηκαν από τη φάση των ομίλων. Η αντιπροσώπευση της Φλώρινας με έναν αθλητή και μία αθλήτρια στην πιο σημαντική διοργάνωση της κατηγορίας αποτελεί μεγάλη τιμή και περηφάνεια για την επιτραπέζια αντισφαίριση της πόλης μας. Συγχαίρουμε τους δύο αθλητές για την επιτυχία και όλα τα παιδιά που δίνουν πάντα τον καλύτερο εαυτό τους. Επίσης τον προπονητή που στα δύο τελευταία χρόνια έχει μεταμορφώσει τα παιδιά σε πραγματικούς αγωνιστές και πρωταγωνιστές.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)