ΣΠΑΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΟΙΝΟΛΠΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Την Κυριακή στις 19 Μαρτίου 2017 στις 7:30 μ.μ., στην αίθουσα εκθέσεων της Πινακοθήκης Φλωρινιωτών Ζωγράφων του Αριστοτέλη, τα μέλη της Ακαδημίας Οίνου Αριστοτέλη υποδέχονται το Οινοποιείο Οινόλπη από τη Ζάκυνθο και...
1. δοκιμάζουν σπάνιες ελληνικές ποικιλίες από το Οινοποιείο Οινόλπη
2. μαγειρεύει για την Ακαδημία γευστικά συνοδευτικά θαλασσινά & νηστίσιμα λαχταριστά γλυκίσματα, ο σεφ Σπύρος Σπυρούδης από το μεζεδοπωλείο Κουκούτσι
3. η Δρ Μαρία Κοσμίδου δίνει χρήσιμες συμβουλές για τα θαλασσινά και τα οστρακοειδή
4. δοκιμάζουν Ζακυνθινά τυριά συνδυασμένα με Φλωρινιώτικες γεύσεις
5. το Κτήμα Χρόνη προσφέρει στα μέλη της ΑΟΑ μοναδικό ρακόμελο και τα μυεί στα μυστικά της απόσταξης
Ακαδημία Οίνου Αριστοτέλη - ΑΟΑ | AWA | www.fsfa.gr/awa
1. δοκιμάζουν σπάνιες ελληνικές ποικιλίες από το Οινοποιείο Οινόλπη
2. μαγειρεύει για την Ακαδημία γευστικά συνοδευτικά θαλασσινά & νηστίσιμα λαχταριστά γλυκίσματα, ο σεφ Σπύρος Σπυρούδης από το μεζεδοπωλείο Κουκούτσι
3. η Δρ Μαρία Κοσμίδου δίνει χρήσιμες συμβουλές για τα θαλασσινά και τα οστρακοειδή
4. δοκιμάζουν Ζακυνθινά τυριά συνδυασμένα με Φλωρινιώτικες γεύσεις
5. το Κτήμα Χρόνη προσφέρει στα μέλη της ΑΟΑ μοναδικό ρακόμελο και τα μυεί στα μυστικά της απόσταξης
Ακαδημία Οίνου Αριστοτέλη - ΑΟΑ | AWA | www.fsfa.gr/awa
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.