ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΟΔΗΓΟΥ ΤΑΞΙ



Σοκάρουν την τοπική κοινωνία της Καστοριάς οι λεπτομέρειες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, μετά την εξιχνίαση της δολοφονίας του 52χρονου οδηγού ταξί, καθώς ο 30χρονος ειδικός φρουρός, που ομολόγησε την πράξη του φέρεται να δήλωσε ότι δεν το γνώριζε και κίνητρό του ήταν να του αποσπάσει χρήματα.Ο άτυχος οδηγός ταξί, που πυροβολήθηκε από τον 30χρονο ειδικό φρουρό στο κεφάλι βρέθηκε δίπλα στο ταξί του κοντά σε ένα αντλιοστάσιο σε αγροτικό παράδρομο έξω από τη Λεύκη Καστοριάς, χθες (10/3/2017) λίγο μετά τις 8 το απόγευμα.Ο άτυχος οδηγός παρέλαβε τον 30χρονο στην πιάτσα ταξί στις Εργατικές Κατοικίες της Καστοριάς λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, ενώ λίγο πριν τις 6 τον αναζήτησε ο γιος του για αλλαγή βάρδιας.Όταν διαπιστώθηκε ότι δεν έδινε σημεία ζωής, ενεργοποιήθηκε το σύστημα εντοπισμού του ταξί, με το οποίο βρέθηκε από συνάδελφό του λίγο αργότερα.
Η Αστυνομία, που εξέτασε όλα τα ενδεχόμενα, αναζήτησε στοιχεία για το τελευταίο μοιραίο δρομολόγιο του 52χρονου οδηγού ταξί, τα οποία φέρεται να εντοπίστηκαν από κάμερες της περιοχής.
Η τοπική κοινωνία της Καστοριάς είναι ανάστατη και σχεδόν το σύνολο των οδηγών ταξί θα συνοδεύσει τον άτυχο συνάδελφό τους στις 5:30 το απόγευμα στην τελευταία του κατοικία στην Τσάκωνη Καστοριάς. Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Καστοριάς.

Πηγή: ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)