ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ RALLY GREECE OFFROAD

Με την οργανωτική επιτροπή του Rally Greece Offroad, και συγκεκριμένα με τους κ.κ. Αλέξανδρο Παπαθάνου και Κώστα Θεολόγη, συναντήθηκε τις προηγούμενες μέρες ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος.Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Φλώρινας, συζητήθηκαν οι απαραίτητες λεπτομέρειες για την πραγματοποίηση του διεθνούς αγώνα αυτοκινήτων 4x4 RALLY GREECE OFFROAD 2017, στην πόλη της Φλώρινας, από την 01 έως και τις 04 Ιουνίου 2017. Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη σωστή οργάνωση και στις διευκολύνσεις που θα παρασχεθούν από πλευράς του Δήμου, για την άρτια πραγματοποίηση των αγώνων.Ο κ. Δήμαρχος είπε ότι, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Δήμος Φλώρινας θα στηρίξει την πραγματοποίηση των αγώνων στην περιοχή μας, καθώς οι αγώνες αυτοί έχουν πλέον αγκαλιαστεί από την τοπική κοινωνία, ενώ συμβάλλουν και στην προβολή της περιοχής μας, και στην οικονομική ενίσχυση των επαγγελματιών.Δήλωσε, τέλος, ότι αποτελεί τιμή για τη Φλώρινα το ειδικό σήμα των αγώνων και η ονομασία τους σε RALLY GREECE OFFROAD- FLORINA.

Να σημειωθεί, ότι η πραγματοποίηση των αγώνων rally στην πόλη της Φλώρινας, ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Δήμου Φλώρινας, μετά από προτροπή του συμβολαιογράφου και Συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας, κ. Αναστάσιου Χατζηχρήστου, ο οποίος είναι και δεξιοτέχνης οδηγός με πολλές επιτυχίες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)