Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021

Τ.Κ ΣΚΛΗΘΡΟΥ : ΈΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΣΠΑΤΑΛΟΎΝ ΤΟ ΠΌΣΙΜΟ ΝΕΡΌ ΓΙΑ ΆΡΔΕΥΣΗ

Έκκληση στους κατοίκους της Τ.Κ. Σκληθρου, του Δήμου Αμυνταίου, να μην χρησιμοποιούν το πόσιμο νερό για άρδευση και πότισμα, απευθύνει ο πρόεδρος της Τ.Κ.  Παύλος Κολκιδης

"Κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, διαπιστώνεται απότομη αύξηση κατανάλωσης του νερού " σημειώνει σε ανακοίνωση του υπογραμμίζοντας πως "μεγάλο ποσοστό του πόσιμου νερού χρησιμοποιείται από τους καταναλωτές για αρδευτικές και άλλες χρήσεις, που δεν υπάρχει δυνατότητα να καλυφθούν από τα διαθέσιμα αποθέματα των δεξαμενών" .

Καλεί ακόμα τους κατοίκους  να περιορίσουν τη χρήση του πόσιμου νερού για τις οικιακές και επαγγελματικές μόνο ανάγκες τους και να μην το χρησιμοποιούν για πότισμα, κατάβρεξη δρόμων, αυλών και άλλες χρήσεις πέραν του ποσίμου που αποτελούν σπατάλη.


                                              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.