ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ΘΕΣΕΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΔΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ- ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Για την προκήρυξη τεσσάρων θέσεων ιατρών από το Υπουργείο Υγείας για το ΠΕΔΥ Φλώρινας ενημερώνει με ανακοίνωση του ο Βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Ευστάθιος Κωνσταντινίδης. Η προκήρυξη θα αφορά στις ειδικότητες Καρδιολόγου, Παθολόγου, Ειδικού Μαιευτήρα /Γυναικολόγου και Ειδικού Χειρουργού στο ΠΕΔΥ Φλώρινας. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο κ. Κωνσταντινίδης με νομοθετική ρύθμιση οι ιατροί αυτοί θα μπορούν να καλύπτουν και άμεσες ανάγκες των Νοσοκομείων. "Αναμένεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα" επισημαίνει ακόμα "η ανάληψη καθηκόντων (2) δύο Ορθοπεδικών ιατρών στο Νοσοκομείο Φλώρινας και η κάλυψη και άλλων κενών οργανικών θέσεων ιατρών και λοιπού προσωπικού. Επίσης διορίστηκαν (3) τρεις ιατροί σε περιφερειακά ιατρεία της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και συνεχίζεται η διαδικασία προκηρύξεων των κενών θέσεων και άλλων περιφερειακών ιατρείων".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)