ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΓΑΤΑΣ-ΠΡΟΣΤΙΜΟ 5.000 ΤΟΥ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ

Σε ένα χρόνο φυλακή με αναστολή με την καταβολή του προστίμου των 5.000 ευρώ καταδικάστηκε χθες ο απάνθρωπος Φλωρινιώτης που κακοποίησε βάναυσα γατάκι στην περιοχή της Φλώρινας.
Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν αρκετό καιρό στην Φλώρινα όταν ένας "άνθρωπος" χτυπούσε βάναυσα το δύστυχο γατάκι με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά τραύματα. Την βίαιη αυτή πράξη του απάνθρωπου στο γατάκι είδαν δύο κοπέλες οι οποίες κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία η οποία κινήθηκε αμέσως συλλαμβάνοντας τον δράστη. Δικαιωμένος αισθάνεται και ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φλώρινας που κατά επανάληψη επισημαίνει την σημαντικότητα δραστηριοποίησης των πολιτών για την άμεση καταγγελία παρόμοιων περιστατικών. Το γατάκι σήμερα χαίρει άκρας υγείας αφού του είχαν παρασχεθεί οι πρώτε βοήθειες από κτηνίατρο της περιοχής και μάλιστα σήμερα βρήκε και τη δική του νέα οικογένεια που θα το φροντίζει και θα του προσφέρει αγάπη και φροντίδα. Συγχαρητήρια στην δικαιοσύνη που καταδίκασε τον "άνθρωπο" αυτό για την βίαιη συμπεριφορά του σε ένα ανηπεράσπιστο ζώο και πολύ περισσότερο στα κορίτσια αυτά που είχαν το θάρρος να το καταγγείλουν..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)