ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: ΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ ΚΑΙ Ο ΗΜΕΤΕΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ

"Όλοι όσοι θέλουν μπορούν να συμβάλλουν στους κοινούς στόχους με την προϋπόθεση ότι οι αποκλεισμοί και ο ημετερισμός δεν έχουν θέση μπροστά στις προκλήσεις για ένα καλύτερο αύριο" τόνισε στην 1η συνέντευξη τύπου που έδωσε μετά τις εκλογές του Μαΐου ο επικεφαλής της παράταξης Ενότητα- συνεργασία κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης υπογραμμίζοντας πως "δεν έδωσα συνέντευξη τύπου αμέσως μετά τις εκλογές γιατί δεν ήθελα να δημιουργήσω καταστάσεις μέσα σε ένα θερμό κλίμα μετά από ένα αποτέλεσμα που έκρινε την εκλογή για λίγες μόνο ψήφους σε ποσοστό κάτω από το 1%.". Επεσήμανε δε ακόμα ότι "δεν ήθελα επίσης να δημιουργήσω εντυπώσεις γιατί πιστεύω ακράδαντα πως το καλό της Φλώρινας απαιτεί σύνθεση και συνεννόηση, αφού πρέπει να βρίσκεται πάνω από προσωπικές επιδιώξεις και φιλοδοξίες. Περίμενα άλλωστε να δω και την αντίδραση του Δημάρχου και του συνδυασμού του ευελπιστώντας ότι έχουν λάβει το μήνυμα. Εκτός των άλλων, οι ψήφοι του συνδυασμού του Δημάρχου είναι λιγότεροι κατά δύο χιλιάδες από το άθροισμα των ψήφων του συνδυασμού μου και των λευκών/άκυρων. Δεν αμφισβητείται βέβαια το αποτέλεσμα αλλά η αποδοκιμασία είναι μεγαλύτερη από την επιδοκιμασία. Αυτό αν δεν είναι μήνυμα .Μήνυμα όμως που δεν παραλήφθηκε". 

Αναφερόμενος στη νέα Δημοτική Αρχή και στο ρόλο του ιδίου και της παράταξης του ο κ. Κωνσαντινίδης υπογράμμισε πως θα στηρίξουν το έργο της δημοτικής αρχής αλλά βασική προϋπόθεση είναι να βρούμε ανταπόκριση. "Το μοντέλο της αρχής του ενός ανδρός έχει ξεπεραστεί" ανέφερε ακόμα τονίζοντας πως "μόνο με σύμπνοια και ειλικρίνεια θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του Δήμου". Όσον αφορά στο θέμα που προέκυψε σχετικά με την θέση του συνδυασμού του για την επιχορήγηση της Ευξείνου Λέσχης κατήγγειλε και καταδίκασε την προσπάθεια κάποιον όπως είπε να περιχαρακώσουν και να χειραγωγήσουν τους υπεύθυνους και τα μέλη της Ευξείνου Λέσχης θέλοντας να εξυπηρετήσουν πολιτικές σκοπιμότητες.

Από την πλευρά του ο Δημοτικός Σύμβουλος Σταύρος Παπασωτηρίου της παράταξης Ενότητα- Συνεργασία σημείωσε ότι η θέση του ίδιου και της παράταξης αφορούσε το στίγμα της αναθεώρησης του πλαισίου των επιχορηγήσεων στους συλλόγους προς το καλύτερο, θέμα για το οποίο όπως είπε δήλωσαν παρόν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιο και όχι όπως θέλουν κάποιοι να υποστηρίζουν ότι το καταψήφισαν.
Κλείνοντας ο επικεφαλής της παράταξης Ενότητας - Συνεργασίας κ. Κωνσταντινίδης είπε πως "μπορούμε να συμβάλλουμε όλοι και να αφήσουμε πίσω το χθες.Τους πολίτες δεν τους ενδιαφέρουν τα πρόσωπα αλλά το αποτέλεσμα και αυτό θα το εξασφαλίσουμε συλλογικά αρκεί να το πιστέψουμε".
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ