9ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Το 9ο Πανελλήνιο Συνεδρίο με θέμα: «Ελληνική Παιδαγωγική και Εκπαιδευτική Έρευνα», κατά το διάστημα 28-30 Νοεμβρίου 2014 στη Φλώρινα, θα διοργανωση το Διοικητικό Συμβούλιο της Παιδαγωγικής Εταιρείας Ελλάδος  σε συνεργασία με την Παιδαγωγική Σχολή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Το Πρόγραμμα του Συνεδρίου θα περιλαμβάνει:
α. Προφορικές Ανακοινώσεις
β. Θεματικά Συμπόσια
γ. Αναρτημένες Ανακοινώσεις
Οι θεματικές ενότητες του Συνεδρίου είναι οι εξής:
Εκπαιδευτική Έρευνα
Προσχολική Παιδαγωγική
Σχολική Παιδαγωγική
Αρχική εκπαίδευση και επιμόρφωση εκπαιδευτικών
Εκπαιδευτική Πολιτική. Οργάνωση, Διοίκηση και Οικονομία της Εκπαίδευσης
Διδακτική Μεθοδολογία: Αναλυτικά Προγράμματα, Σχολικά εγχειρίδια, Διδακτικά αντικείμενα
Εκπαιδευτική Αξιολόγηση
Παιδαγωγική Ψυχολογία: Μάθηση και Διδασκαλία, Παιδαγωγική Αλληλεπίδραση, Συμβουλευτική στην Εκπαίδευση
Ειδική Αγωγή – Δυσκολίες Μάθησης
Φιλοσοφία της Παιδείας
Κοινωνιολογία της Εκπαίδευσης
Διά βίου Μάθηση-Εκπαίδευση Ενηλίκων
Διαπολιτισμική Αγωγή και Εκπαίδευση
Συγκριτική Παιδαγωγική
Ιστορία της Παιδαγωγικής και της Εκπαίδευσης
Όσες και όσοι ενδιαφέρεσθε να λάβετε μέρος στο Συνέδριο με προφορική ή αναρτημένη ανακοίνωση ή με θεματικά συμπόσια θα πρέπει να στείλετε τον τίτλο και την περίληψη της ανακοίνωσής σας στη φόρμα που επισυνάπτεται (400 λέξεις), το αργότερο έως τις 30 Ιουνίου 2014, σε ηλεκτρονική μορφή (μέσω e-mail) στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις: α)giordanidis@uowm.gr, β) impetsas@uowm.gr για να προωθηθούν εγκαίρως στους αρμόδιους κριτές.
Εφόσον εγκριθεί, θα πρέπει να στείλετε και το τελικό κείμενο της ανακοίνωσής σας, το αργότερο μέχρι την 30η Οκτωβρίου 2014 για να συμπεριληφθεί στα Πρακτικά του Συνεδρίου (σε ηλεκτρονική μορφή). Οι εισηγητές και οι εισηγήτριες θα ενημερωθούν για την αξιολόγηση των προτάσεών τους το αργότερο μέχρι την 20η Σεπτεμβρίου 2014. Μετά την ενημέρωση για την αποδοχή των προτάσεων, παρακαλούνται οι εισηγητές και οι εισηγήτριες να εγγραφούν στο Συνέδριο μέχρι και την 30ή Οκτωβρίου 2014. Η καταβολή του χρηματικού ποσού από όλους τους εισηγητές ή/και τις εισηγήτριες κάθε ανακοίνωσης για την εγγραφή τους στο συνέδριο είναι απαραίτητη, προκειμένου τα ονόματά τους να καταχωρηθούν στο επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου και στο τεύχος των περιλήψεων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)