ΜΕ ΤΟΝ Α.Π.Σ. ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Μια ακόμα δύσκολη αποστολή, την Κυριακή (16/11), για την ομάδα του Αίαντα, που φιλοξενεί στις 20:00 τον Α.Π.Σ. Πτολεμαΐδας, παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΕΚΑΣΔΥΜ.

Η Πτολεμαΐδα, ομάδα με υψηλές βλέψεις στο πρωτάθλημα, θα επιδιώξει να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών, μετά την ήττα που υπέστη στο γήπεδο της από τον Λασσάνη, την προηγούμενη αγωνιστική. Από την πλευρά του ο Αίαντας, ύστερα απο τις δύσκολες αναμετρήσεις και τις ήττες, με Λασσάνη και Α.Ε.Κ. -οι μοναδικές ομάδες που έχουν το απόλυτο στο πρωτάθλημα- αντιμετωπίζει άλλο ένα δυνατό και φιλόδοξο αντίπαλο. Όντας αουτσάιντερ, οι παίκτες του Λάζαρου Φωτιάδου θα αγωνιστούν χωρίς άγχος απέναντι στον ΑΠΣ και θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις.λ Σ΄ ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι, οι φίλαθλοι του Αίαντα, αναμένεται να βρεθούν κοντά στην ομάδα και να τη στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις.
Ομάδα                               ΒαθμΑγωνΝικΗττ
ΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ                   8 4 4 0
ΓΣ ΕΛΙΜΕΙΑΣ                   7 4 3 1
Α.Π.Σ. ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ   7 4 3 1
ΓΣΚ ΛΑΣΣΑΝΗΣ                   6 3 3 0
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ.  5 4 1 3
ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ.       5 4 1 3
ΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ                   5 3 2 1
ΦΣΦ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ           5 4 1 3
ΦΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ                   4 4 0 4
ΑΣ.ΔΥΝΑΜΙΣ                   3. 4 1 3

Ρεπορτάζ

Γιώργος Θεοχαρίδης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)