ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΛΙΑ ΚΩΣΤΕΝΗ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΤΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ

Με μια σεμνή τελετή και με την ονομασία της κεντρικής πλατείας της Ιτιάς Φλώρινας, τόπο καταγωγης του, σε πλατεία Ηλια Κωστενη  οι αρχές του τόπου τίμησαν τη μνήμη του αστυνομικού Ηλία Κωστένη που δολοφονηθηκε απο Αλβανους κακοποιους εκτελωντας το καθηκον του ως Αστυνομικος στην περιοχή της Πρεσπας.







Στην αυτοθυσια του αστυνομικου Ηλια Κωστενη για την προστασία των πολιτών αναφερθηκαν ο Μητροπολιτης Φλωρινης, Πρεσπων και Εορδαιας κ.κ. Θεοκλητος, ο Βουλευτης Ν.Δ. Φλωρινας Ευστάθιος Κωνσταντινίδης , ο Δήμαρχος Φλώρινας Ιωάννης Βοσκόπουλος και ο Αντιπεριφερειαρχης Φλώρινας Στέφανος Μπιρος.



Στο έργο των Αστυνομικών αλλά και στην προσπάθεια που καταβαλουν θυσιαζοντας και την ίδια τους τη ζωή  για την ασφα των πολιτών και δη των ακριτικων πολιτών αναφέρθηκαν στην ομιλία τους ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Αντιστράτηγος Γιώργος Καραιτσης και ο Γ.Γραμνατεας της Ομοσπονδίας  Αστυνομικών Υπαλλήλων Ελλάδας Παναγιωτης Λαζος.

Η εκδήλωση τιμής για τον Αστυνομικό Ηλία Κωστενη ολοκληρώθηκε με τα αποκαλυπτηρια τις πινακαδας ονομασίας της κεντρικής πλατείας της Ιτιας Φλώρινας σε πλατεία Ηλία Κωστενη.

Την μνήμη του Αστυνομικού Ηλία Κωστενη τιμησαν με την παρουσία τους και όλοι οι κάτοικοι του χωριού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)