ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΑΡΟΡΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

 Σύσκεψη με θέμα την πρόοδο της μελέτης του Αρδευτικού Δικτύου Παρορίου, την οποία έχει αναθέσει και επιβλέπει η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας/ Διεύθυνση Τεχνικών Έργων/ Τμήμα Δομών Περιβάλλοντος, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Φλώρινας.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας, κ. Στέφανος Μπίρος, ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Φλώρινας, κ. Μήσιας Βασίλης, ο αντιδήμαρχος Φλώρινας, κ. Καρακόλης Μιχάλης, οι ειδικοί συνεργάτες της Π.Ε. Φλώρινας, κ.κ. Άμπας Βασίλης και Πηλείδης Παντελής, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Φλώρινας και εκπρόσωποι των ανάδοχων μελετητών. Έγινε παρουσίαση της μελέτης, αναπτύχθηκαν οι τεχνικές λεπτομέρειες του έργου και οι συνεργιστικές δράσεις του με υφιστάμενες υποδομές της περιοχής και επεξηγήθηκαν ενδελεχώς οι παράμετροι λειτουργίας του αρδευτικού δικτύου και οι ενέργειες που πρέπει να υλοποιηθούν από το Δήμο Φλώρινας, προκειμένου να δημιουργηθεί Τ.Ο.Ε.Β., ο οποίος θα έχει την ευθύνη λειτουργίας και συντήρησης του έργου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)