ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ ΦΙΛΩΤΑ

Ο Σύλλογος Καθηγητών και οι μαθητές του Λυκείου Φιλώτα θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση των δράσεων και επισκέψεων, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής στην Αθήνα (8-10 Δεκεμβρίου 2014) :- Τον ποιητή Τίτο Πατρίκιο για την συνάντηση και τη συζήτηση που είχε με τους μαθητές μας

- Τις Εκδόσεις Γαβριηλίδη για τη φιλοξενία στο χώρο τους και τον κ. Γαβριηλίδη για τη σχετική ενημέρωση για τις εκδόσεις και την τυπογραφία.
- Τον τηλεοπτικό σταθμό Star και ιδιαίτερα τον κ. Απόστολο Κουτσίκο για τη φιλοξενία και την ξενάγηση στους χώρους του σταθμού, όπως και τον κ. Γιάννη Πουλόπουλο για την υποδοχή και την κ. Πόπη Τσαπανίδου για την φιλοξενία στην εκπομπή της.
- Την παραγωγή και το επιτελείο της σειράς «Μάνα X ουρανού» για την φιλοξενία στα τηλεοπτικά γυρίσματα. Ειδικότερα, τον σεναριογράφο Γιώργο Φειδά, τον σκηνοθέτη Ανδρέα Μορφονιό, τους βοηθούς σκηνοθέτη και τους ηθοποιούς που υποδέχτηκαν με χαρά τους μαθητές μας και τους βοήθησαν να συμμετέχουν σε επεισόδιο της σειράς.
- Τους εργαζόμενους στη Βουλή των Ελλήνων για τη φιλοξενία και την ξενάγηση.
- Τον ηθοποιό Ζήση Ρούμπο για την ενημέρωση των μαθητών μας περί θεάτρου και τη σχετική συζήτηση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)