ΕΚΔΟΘΗΚΕ Η ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΥΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠ/ΔΕΗ) ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Για την έγκριση της λειτουργίας παιδικού σταθμού για τα παιδιά των εργαζομένων στην ΔΕΗ στην Πτολεμαιδα αναφέρεται σε δελτίο του το Σωματείο εργαζομένων στην ΔΕΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. Όπως επισημαίνει "Πολλάκις το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έχει εκφράσει τη θέση του σε ότι έχει να κάνει με την αναγκαιότητα και τη σπουδαιότητα λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα και το ίδιο πολλές φορές βρέθηκε κοντά στις δράσεις και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Σταθμός στο πέρασμα του χρόνου. Ενός Παιδικού Σταθμού, όπου φιλοξενούνται σήμερα 75 παιδιά εργαζόμενων στην μητρική εταιρία και που αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο σε Πανελλαδικό επίπεδο. Η δε καλαισθησία του ξεπερνά κάθε προηγούμενο.Σήμερα το Σωματείο δεν μπορεί παρά να εκφράσει την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι μετά από εντατική προσπάθεια εκδόθηκε τελικώς στο όνομα του ΚΑΠ/ΔΕΗ η άδεια λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού.  Αμέριστο το ενδιαφέρον και συστηματική η προσπάθεια του Δημάρχου Εορδαίας κ. Σάββα Ζαμανίδη, των υπηρεσιών του Δήμου, του υγειονομικού τμήματος της Κοζάνης και του Συλλόγου Γονέων του σχολείου που κατάφεραν να ολοκληρώσουν επιτυχώς τις διαδικασίες για την έκδοση της άδειας. 
Άξια αναφοράς όμως είναι και η διαχρονική προσπάθεια της Διοίκησης της ΔΕΗ και της Γενικής Διεύθυνσης Ανθρωπίνων Πόρων που δεν εφείσθησαν κονδυλίων ή υπηρεσιών προκειμένου να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη και υποδειγματική λειτουργία του Σταθμού.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ευχαριστεί θερμά όλους τους εμπλεκόμενους που κατάφεραν κάτι που μπορεί να φαίνεται τυπικό μεν, αλλά στην ουσία αποτελεί σημαντική εξέλιξη για έναν Σταθμό που δικαιούται να καλύτερες δυνατές συνθήκες και προϋποθέσεις ώστε να υπάρχει μία ομαλή και άκρως εποικοδομητική εκπαιδευτική πορεία".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)